Φρίκη στις ΗΠΑ: Γονείς και γιαγιά βασάνισαν και δολοφόνησαν 8χρονο – Τον βρήκαν σε ψυγείο

Δύο γονείς και μια γιαγιά στο Λίνγουντ της Καλιφόρνια κατηγορούνται για φόνο και βασανιστήρια, αφού το 8χρονο παιδί τους βρέθηκε νεκρό μέσα σε ψυγείο την περασμένη εβδομάδα

Ένα ζευγάρι 25χρονων, η Ντέστινι Λάκι Χάρισον και ο Ντάνιελ Αλμπέρτο ​​Μονζόν, καθώς και η 46χρονη μητέρα του Μονζόν, Άνα Καρκάμο Ζαρτσένο, κατηγορήθηκαν για φόνο, βασανιστήρια και κακοποίηση παιδιού που οδήγησε στον θάνατό του προκαλώντας του εκούσια βλάβη που οδήγησε σε θάνατο, σύμφωνα με δελτίο τύπου του γραφείου του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες την Παρασκευή .

«Η φρικτή κακοποίηση που υπέστη ο Isaiah γίνεται ακόμη χειρότερη από το γεγονός ότι, όπως ισχυρίζεται, έγινε στα χέρια ανθρώπων που ήταν προορισμένοι να τον αγαπήσουν και να τον προστατεύσουν», δήλωσε στην ανακοίνωση ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες, Nathan Hochman. «Το γραφείο μας έχει δεσμευτεί να διασφαλίσει ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν πλήρως για τις πράξεις τους και ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Isaiah».

Το σώμα του αγοριού βρέθηκε σε ένα διαμέρισμα στο Λίνγουντ από τους βοηθούς του σερίφη.

Σύμφωνα με το Τμήμα Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες, την Τρίτη περίπου στις 8:30 μ.μ., οι αστυνομικοί του Τμήματος Century στο Lynwood «ήρθαν σε επαφή με ένα άτομο που παρείχε πληροφορίες για ένα νεκρό παιδί σε ένα διαμέρισμα» στο οικοδομικό τετράγωνο 3100 της Λεωφόρου Euclid.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι για να διενεργήσουν έλεγχο και βρήκαν το σώμα του παιδιού μέσα σε ένα ψυγείο γεμάτο με πάγο, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν επί τόπου, οι ερευνητές συνέλαβαν την Χάρισον ως ύποπτη για φόνο καθώς και τον Μονζόν και τη μητέρα του ως ύποπτους για συγκάλυψη, ενώ στη συνέχεια κατηγορήθηκαν ως συνεργοί, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη, το αγόρι φέρεται να κακοποιήθηκε από τους γονείς και τη γιαγιά του «για μεγάλο χρονικό διάστημα» και πέθανε στις 24 Οκτωβρίου.

Εάν καταδικαστούν, κάθε κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 32 χρόνια έως ισόβια.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί