Αντιδράσεις για τον Πέδρο Πασκάλ που πήγε στις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ, vid

Ο σταρ του Χόλιγουντ, Πέδρο Πασκάλ, προκαλεί αντιδράσεις με την εμφάνισή του στο συλλαλητήριο No Kings.

Ο Πέδρο Πασκάλ πυροδότησε έντονη διαμάχη στο διαδίκτυο μετά την συμμετοχή του σε μια διαμαρτυρία «Όχι Βασιλιάδες» στο Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο.

Το Σαββατοκύριακο, ο 50χρονος σταρ του The Last of Us μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από την εκδήλωση στο Instagram, συμπεριλαμβανομένης μιας που τον δείχνει να σηκώνει τη γροθιά του δίπλα σε έναν άλλο διαδηλωτή που φοράει ένα μπλουζάκι «Black Brown Unity».

Άλλες φωτογραφίες τον έδειχναν να φιλάει έναν φουσκωτό μονόκερο και να καταγράφει το πλήθος να κρατάει πλακάτ που έγραφαν «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και «Είμαι Antifa! Αντιφασίστας, Αντιρατσιστής».

Η ανάρτηση του Pascal μπορεί να συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes από θαυμαστές του, πυροδότησε ωστόσο ένα κύμα τεράστιων αντιδράσεων, με πολλούς να τον κατηγορούν ότι είναι αποκομμένος από την πραγματικότητα.

Ένας κριτικός έγραψε: «Η εμφάνιση του Pedro Pascal στη διαμαρτυρία No Kings είναι η υποκρισία του Χόλιγουντ στα καλύτερά της – εκατομμυριούχοι παίζουν το ρόλο της επανάστασης ενώ κάνουν διαλέξεις σε όλους τους άλλους για την ισότητα. Τίποτα δεν λέει «δύναμη στον λαό» όπως μια φωτογράφιση διασημοτήτων τυλιγμένη σε ακριβό ακτιβισμό».

Άλλοι χλεύασαν τη συμμετοχή του ηθοποιού, με έναν να αστειεύεται: «Υποθέτω ότι προετοιμάζεται μεθοδικά για τον επόμενο ρόλο του ως ανήσυχου πολίτη», ενώ ένας άλλος τον χαρακτήρισε «αριστερό φανατικό» που «γινόταν γρήγορα ένας από τους πιο αντιπαθητικούς ηθοποιούς στον κόσμο».

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ και ΕΔΩ

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί