Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Δικαίωμα στη Στέγαση: Ώρα για Προστασία και Πραγματικές Λύσεις», την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2025, στις 14:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στο πλαίσιο του Info Fest της ΓΣΕΕ.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση επιδιώκει να συμβάλει στον δημόσιο διάλογο για τη θεσμική κατοχύρωση και την πρακτική προστασία του δικαιώματος στη στέγαση, μέσα από συντονισμένες προτάσεις πολιτικής και κοινωνικής δράσης.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Απόστολος Ραυτόπουλος, πρόεδρος της ΕΕΚΕ, ενώ θα ακολουθήσουν ομιλίες με αντικείμενο χρηματοοικονομικά, νομικά και τραπεζικά θέματα που σχετίζονται με την αγορά ακινήτων.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η ειρωνία του πρίγκιπα Χάρι σε εκπομπή για τον “Βασιλιά”…Ντόναλντ Τραμπ
- Δήμαρχος Μεγαρέων: «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν επτά άτομα για «φρουτάκια», υπάλληλοι και πελάτες
- «Μείνετε σε ετοιμότητα»: Μήνυμα 112 στην Ελευσίνα υπό τον φόβο υπερχείλισης ποταμού
- ΕΛ.ΑΣ: Απεγκλωβισμοί πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα και Καρδίτσα
- Συνάντηση Πούτιν και Τραμπ θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 40χρονος καταζητούμενος για διακίνηση ναρκωτικών στη Γερμανία
- Τα “σφηνάκια” ελαιόλαδου νέα viral τάση παγκοσμίως!
- Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ! Ένα λάθος στο γυμναστήριο του κόστισε τη ζωή









