Για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα δήλωσε:
«Προσωπικά δεν με αφορά καθόλου διότι τα πεπραγμένα του είναι γνωστά σε όλους, αυτό το οποίο με ξαφνιάζει πιο πολύ από όλα είναι ότι παραιτείται από τη Βουλή γιατί είναι δημοκρατικά απογυμνωμένη.
Εγώ ξέρω ότι όταν βλέπεις ένα έλλειμα δημοκρατίας δεν το βάζεις στα πόδια, η φυγή δεν είναι η λύση. Πρέπει να είσαι μέσα να το παλεύεις…. υπάρχει το Κίνημα Δημοκρατίας μπορεί να γίνει μέλος του αν επιθυμεί.
Η κ. Γεροβασίλη, ο κ. Πολάκης και πολλοί άλλοι πίστευαν ότι θα το έβαζα εγώ στα πόδια και βλέπετε όχι μόνο δεν το έβαλα στα πόδια, αλλά συνέχισα, επιμένω, μιλάω με τον κόσμο, οργανώνω τη χώρα».
Και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κατέβει στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έξω υπάρχει πολύς κόσμος που θα ήθελε εντός εισαγωγικών να τα βρούμε με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Είμαι σε ανεξάρτητη φάση, έχουμε το Κίνημα Δημοκρατίας, αν θέλει ο Αλέξης Τσίπρας να συμφωνήσει με την κατάργηση του άρθρου 86 και με το ετήσιο τέλος στις τράπεζες 720 εκατ. ευρώ το χρόνο εάν δεν δανείζουν τότε ας έρθει να το πει… το Κίνημα Δημοκρατίας είναι ανοιχτό στον Αλέξη Τσίπρα».
Από antenna.gr – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανακοίνωση του Ιράν για την συμφωνία Ισραήλ-Χαμάς
- ΠΑΣΟΚ: Απολύτως καταδικαστέες και επικίνδυνες οι προκλητικές δηλώσεις Ζαχάροβα
- Τρόμος στην Ιταλία: Μεθυσμένος πήγε να τινάξει κτίριο στον αέρα! video
- Περισσότερα από 150 φορτηγά αναχώρησαν από την Αίγυπτο προς τη Γάζα
- Καλαφάτης: Η συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για την Ανατολική Μεσόγειο
- Γάζα: Άτυπη παράταση… 24 ωρών παίρνει η αρχή της κατάπαυσης του πυρός
- Γιος πρώην Υπουργού Βαλυράκη: «Ο θάνατος του πατέρα μου είναι εγκληματική ενέργεια»
- Έκλεισαν το μικρόφωνο σε Ευρωβουλευτή μόλις άρχισε να λέει μη αρεστά πράγματα, vid
- Λαγκάρντ: Πρέπει να είσαι λίγο τρελός για να θέλεις να γίνεις πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Γαλλία
- Μετά τη Συρία, τουρκικός στρατός και στη Γάζα; «Βόμβα» από Ερντογάν