σε δηλώσεις του, κατά την πρώτη συγκέντρωση των Ελλήνων διεθνών για τα ματς στο «παράθυρο» του Οκτωβρίου.
Ο Γιοβάνοβιτς επισήμανε πως η Ελλάδα χρειάζεται μόνο τη νίκη στην Σκωτία για να αυξήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση, μετά την εντός έδρας ήττα απ’ τη Δανία, ενώ μίλησε για το βαθμό ετοιμότητας όλης της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
-Για την ετοιμότητα της ομάδας για τα δύο παιχνίδια κόντρα σε Σκωτία και Δανία:
«Νομίζω είμαστε έτοιμοι. Πάντα υπάρχει μία πολύ καλή διάθεση από τους ποδοσφαιριστές που έρχονται εδώ. Ίσως, ιδιαίτερα τώρα, θα πρέπει να έχουν ακόμα καλύτερη διάθεση μετά και το κακό αποτέλεσμα και την άσχημη εμφάνιση που είχαμε στην έδρα μας. Είναι όμως μία πολύ καλή ευκαιρία να διορθώσουμε κάποια πράγματα στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας.
Έχουμε φυσικά κάποια θέματα, όσον αφορά τις απουσίες κάποιων παικτών που έχουν μικροπροβλήματα με τις ομάδες τους. Κάναμε κλήσεις σε κάποια άλλα παιδιά που αυτή τη στιγμή πρέπει να αναπληρώσουν αυτές τις θέσεις, ωστόσο δεν αλλάζει πολύ ο τρόπος σκέψης μας».
-Για τον… γνώριμο αντίπαλο που έχει συναντήσει ξανά η Εθνική:
«Το πρώτο παιχνίδι με τη Σκωτία είναι πολύ πρόσφατο, μετά από αυτά που δώσαμε για τα playoffs του Nations League. Πιστεύω όμως ότι οι αγώνες θα είναι λίγο διαφορετικοί, καθώς έχει να κάνει με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νομίζω ότι κι οι δύο ομάδες δεν έχουν αλλάξει πολύ, σε σχέση με τους τελευταίους έξι μήνες. Δεν περιμένω δηλαδή μεγάλες αλλαγές, όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και των δύο ομάδων.
Όμως, είναι σημαντικό το παιχνίδι κόντρα στους Σκωτσέζους, πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί, να έχουμε την ίδια αυτοπεποίθηση σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Γλασκώβης, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να αυξήσουμε τις πιθανότητές πρόκρισης για την επόμενη φάση των προκριματικών».
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανοίγει η αυλαία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβάλιου – 32 άρματα, 27 ομάδες και 10.000 καρναβαλιστές
- Σιδηροδρομική τραγωδία Ισπανία: Πυροσβέστες έσωσαν σκύλο που αγνοείτο μετά από τέσσερις ημέρες
- Αυξάνονται οι αμφιβολίες για το ΝΑΤΟ, από το οποίο παίρνουν αποστάσεις οι ΗΠΑ
- Κέιτ Μίντλετον: Η πρέσβειρα της σύγχρονης κομψότητας παρουσίασε το πρώτο παλτό που σχεδίασε, vid
- Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα ούτε απειλεί ούτε διεκδικεί, αλλά δεν θα μείνει σιωπηρή απέναντι σε προκλήσεις
- Τραγωδία στην Ελευσίνα: Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό από διαρροή υγραερίου
- Ο Τραμπ καταστρέφει 80 χρόνια συμμαχιών, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας
- Χανιά: Η κακοκαιρία έκανε τη θάλασσα να αφρίσει στην Παλαιόχωρα – Βίντεο με τις εντυπωσιακές εικόνες
- Βρυξέλλες: Η τοποθέτηση Μητσοτάκη για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ
- Χάος σε τράπεζα της Νέας Υόρκης – Ελάφι μπούκαρε μέσα και ενεργοποίησε τον συναγερμό, vid









