Έχει κολυμπήσει σε κανάλι στο Young Woman And The Sea , έχει αντιμετωπίσει τη λήθη στο Sometimes I Think About Dying και έχει χρησιμοποιήσει την παραγωγική της δύναμη για να φέρει την Κίσσα στην οθόνη. Το επόμενο βήμα; Συναντά ζόμπι στο We Bury The Dead. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί ως Άβα, ψάχνοντας τον άντρα της μετά από ένα καταστροφικό περιστατικό – μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι οι νεκροί δεν θα μείνουν νεκροί.
Το “We Bury The Dead” προέρχεται από τον Αυστραλό συγγραφέα-σκηνοθέτη Ζακ Χίλντιτς, ο οποίος στο παρελθόν σκηνοθέτησε την ζοφερή μεταφορά του Stephen King στο Netflix, το “1922” , και το δράμα τρόμου “Rattlesnake” .Ακολουθεί η σύντομη σύνοψη: “Μετά από μια καταστροφική στρατιωτική καταστροφή, οι νεκροί δεν ανασταίνονται απλώς – κυνηγούν. Η Άβα (Ντέιζι Ρίντλεϊ) αναζητά τον αγνοούμενο σύζυγό της, αλλά αυτό που βρίσκει είναι πολύ πιο τρομακτικό”.
Το κοινό της Αυστραλίας θα έχει την ευκαιρία να δει πρώτα την ταινία We Bury The Dead , η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας στις 9 Οκτωβρίου και θα ακολουθήσει η πρεμιέρα της στις ΗΠΑ στις 2 Ιανουαρίου.
Δείτε το ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα Ιωνία: Οικιακή βοηθός ξάφριζε ηλικιωμένους – Έκλεψε κοσμήματα μεγάλης αξίας από σπίτι που εργαζόταν
- Τουρκικής ιδιοκτησίας φορτηγό πλοίο φέρεται να επλήγη από πύραυλο σε λιμάνι της Οδησσού
- Ο πιθανός στόχος του Ζελένσκι αυτή την στιγμή
- Μάλτα: Δεκάδες αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στην ξηρά μετά από ναυάγιο
- Η Φινλανδία θα προμηθευτεί πυραύλους AMRAAM από τις ΗΠΑ
- Στους δρόμους και οι αγρότες της Γαλλίας
- Η Κομισιόν παραπέμπει την Ελλάδα στο Δικαστήριο της ΕΕ – Δείτε τον λόγο
- Εκεχειρία στις ενεργειακές εγκαταστάσεις και τα λιμάνια πρότεινε ο Ερντογάν στον Πούτιν
- Ν. Κεραμέως: Περισσότερες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και αυξήσεις μισθών στις αρχές του 2026
- Ο Ζελένσκι έβαλε τα… στρατιωτικά του και πήγε στο μέτωπο, vid
Κύρια Θέματα









