Όπως αναφέρει, οι πτώσεις οφείλονται στους ισχυρούς ανέμους και ήδη συνεργεία εργάζονται για την απομάκρυνση των πεσμένων δέντρων.
Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες:



Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Δήμος Αθηναίων ενημερώνει ότι, λόγω των καιρικών φαινομένων κατηγορίας 3 που πλήττουν την πόλη, με δυνατούς ανέμους και ριπές μεγάλης ταχύτητας, σημειώθηκε πτώση τριών δέντρων στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης και στις οδούς Θεοτοκοπούλου και Κνωσού. Από το περιστατικό στην πλατεία Αγίας Ειρήνης καταγράφηκαν δύο τραυματισμοί πολιτών, ενώ στην οδό Θεοτοκοπούλου υπέστη ζημιές ένα όχημα.
Συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου, της Καθαριότητας και κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας βρίσκονται ήδη σε πλήρη κινητοποίηση για την απομάκρυνση των πεσμένων δέντρων και την ασφάλεια των δημοσίων χώρων.
Ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες:
- να μη σταθμεύουν οχήματα κάτω από μεγάλα δέντρα ή επικίνδυνες κατασκευές,
- να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας. Για έκτακτες ανάγκες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο 1595». Και καταλήγει: «Ο δήμος παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα ενημερώνει το κοινό για κάθε νεότερη εξέλιξη».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στιούαρτ Ράσελ: Αν αναλάβει τον έλεγχο η ΑΙ, ο ανθρώπινος πολιτισμός θα μπορούσε να γίνει “παράπλευρη απώλεια”
- Νέος οργανισμός για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα από κορυφαίους επιχειρηματικούς φορείς
- Βρετανική πυρηνική ομπρέλα στην Ευρώπη; Το Λονδίνο παίζει με την «φλόγα»
- Νοσοκομείο Μεταξά: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη βιοψία παγκρέατος με ενδοσκοπικό υπέρηχο
- Ρωσία: Η FSB έχει πλέον το δικαίωμα να αναγκάζει τους παρόχους να διακόπτουν τις τηλεπικοινωνίες
- Ευρωπαίοι εκπρόσωποι παρόντες στις διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας – ΗΠΑ στη Γενεύη
- Ακρίβεια: Για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ
- Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο 64χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον αδελφό του
- Παρατείνεται η αποστολή του «πρώτου αραβικού κράτους» στον πλανήτη Άρη
- Ιράν-ΗΠΑ: Σε καλό κλίμα οι συνομιλίες – Θα αποφευχθεί ο πόλεμος;









