Η κρίση στην Ευρώπη αυξάνεται μέρα με την μέρα, καθώς η επιμονή στην πολιτική σύγκρουσης με την Ρωσία, βάζει σε δεύτερη μοίρα την καθημερινότητα των πολιτών, η οποία δυσκολεύει μέρα με την μέρα.
Μέχρι να φτωχύνει και ο τελευταίος Ευρωπαίος, ηγέτες της Ευρώπης δείχνουν να θέλουν να συνεχιστεί ο πόλεμος.
Ωστόσο, η Ουκρανία «γονατίζει», όσο κι αν προσπαθούν να την εξοπλίσουν με όλο και περισσότερα όπλα.
Τι θα γίνει αν «ξεφουσκώσει» πλήρως;
Μία πιθανή εξέλιξη θα ήταν να συμφωνηθεί ειρήνη με τους όρους του νικητή στο επίκεντρο.
Μια δεύτερη πιθανή εξέλιξη, σε περίπτωση που οι διεθνιστές θέλουν να διατηρήσουν το πολεμικό κλίμα, θα ήταν η εξάπλωση του πολέμου σε άλλη χώρα, προκειμένου να «ξεζουμιστεί» και αυτή.
Υποψήφιες χώρες σε αυτή την κατεύθυνση, οι οποίες μάλιστα προκαλούν την ρωσική «Αρκούδα» είναι οι χώρες της Βαλτικής, η Φινλανδία, η Ρουμανία, η Μολδαβία και φυσικά η Πολωνία, από την οποία ξεκίνησε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος.
Με τρόμο βλέπουν πολίτες των προαναφερθεισών χωρών, που δεν θέλουν τον πόλεμο, να υπάρχει ο κίνδυνος να καταλήξουν σαν τους Ουκρανούς.
Θα μπορέσει η όποια ηγεσία να τους πείσει να πολεμήσουν ή θα υπάρξουν εξεγέρσεις;









