Η Άννα Βίσση με 50 χρόνια καριέρας ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες της που τις τραγουδούσαν όλοι με τους θεατές να ξεπερνούν τους 60.000.
Η τραγουδίστρια επεφύλαξε και μια έκπληξη για τους θαυμαστές της καθώς η συμφωνική ορχήστρα 50 μουσικών από την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών την συνόδευσε στη σκηνή.
Στην έναρξη της συναυλίας αποθεώθηκε από τον κόσμο που άρχισε να τραγουδάει μαζί της τη μεγάλη φετινή της επιτυχία, «Σε Περίπτωση Που», ενώ ερμήνευσε «κλασικά» της τραγούδια, όπως το «Δώδεκα», «Αγάπη Υπερβολική», «Τραύμα», «Έχω Πεθάνει Για Σένα», «Αυτή Φορά».
Στη σκηνή ανέβηκε και ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος της γράφει όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει το κοινό.
Μέρος των εσόδων από την συναυλία θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεσολόγγι: «Τιμή και δόξα στους ελευθέρους πολιορκημένους» – Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς (vid, photo)
- Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται αυτή την στιγμή για την στρατηγική του Τραμπ
- Νέες απειλές από τους Φρουρούς της Επανάστασης: “Το Ιράν θα κλείσει τελείως τα Στενά του Ορμούζ αν…”
- 25η Μαρτίου: Η Γαλανόλευκη στην επιφάνεια της θάλασσας του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο – ΦΩΤΟ
- Ισραήλ: Ο στρατός εξαπέλυσε σειρά πληγμάτων εναντίον της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
- Πανελλαδική 24ωρη απεργία αύριο, Δευτέρα, τα ταξί
- Θεσσαλονίκη:«Χειρόφρενο» αύριο και για 24 ώρες τα ταξί στην πόλη – Κάθοδος στην Αθήνα για τη διαμαρτυρία
- Μυτιλήνη: Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων για τα κρούσματα αφθώδους πυρετού
- ΕΕ: Η Κάγια Κάλας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο
- Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα το ΚΥΣΕΑ









