Σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως ο επόμενος στόχος του, είναι μία ακόμα συνεργασία με τον Μάρτιν Σκορσέζε (Martin Scorsese).
«Για μένα, το να δουλέψω ξανά με τον Μάρτι θα είναι το απόλυτο δώρο» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Είναι ο εθνικός μας θησαυρός και ο σπουδαιότερος σκηνοθέτης στον κόσμο. Επομένως, αν μου δοθεί άλλη μια ευκαιρία, θα είναι ένα όνειρο που έχει γίνει πραγματικότητα» συμπλήρωσε.
Από το 2002, έχουν συνεργαστεί σε έξι ταινίες μεγάλου μήκους, όπως τα «The Aviator», «The Wolf of Wall Street» και «Killers of the Flower Moon» και μία μικρού μήκους, φέρνοντας στα ταμεία πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, σύμφωνα με το bolavip. Τα έργα τους έχουν αποσπάσει συνολικά 31 υποψηφιότητες για Όσκαρ και εννέα αγαλματίδια, ενώ το 2013 τιμήθηκαν με το Βραβείο Spotlight από το National Board of Review (Εθνικό Συμβούλιο Κριτικών Κινηματογράφου), για τη διαχρονική τους συνεργασία.
Η νέα ταινία του Ντι Κάπριο, «One Battle After Another», στην οποία συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Πολ Τόμας ‘Αντερσον (Paul Thomas Anderson) θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Σεπτεμβρίου.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Στέλλα Αλεβιζοπούλου / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA -ANSA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σάρωσε η καταιγίδα Λεονάρντο σε Ισπανία και Πορτογαλία: Ένας πυροσβέστης νεκρός, vid
- Έγινε η νύχτα-μέρα ξαφνικά στην Κίνα! Δείτε τι έπιασε η κάμερα – Vid
- Θρίλερ στις ΗΠΑ: Απήγαγαν 84χρονη μητέρα Αμερικανίδας παρουσιάστριας – Παρέμβαση Τραμπ
- 8 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με μαγειρική σόδα
- Πώς να χρησιμοποιήσετε τους σπόρους Chia για να χάσετε βάρος
- Δανοί για Γροιλανδία: Η κατάσταση με τις ΗΠΑ βελτιώνεται, όμως η κρίση δεν έχει τελειώσει
- Σοκ στην Ιταλία: 20χρονος στραγγάλισε 17χρονη – Βρέθηκε νεκρή σε κανάλι
- Όρμπαν: Αν πατήσει Δυτικός στρατιώτης το πόδι του στην Ουκρανία θα έχουμε πόλεμο, vid
- ΒΙΝΤΕΟ: Άγριες γαλοπούλες τρομοκρατούν γειτονιά του Ουισκόνσιν, κυνηγούν παιδιά και ταχυδρομικούς υπαλλήλους
- Για «σαμποτάζ» εν μέσω των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων μιλάει η ιταλική κυβέρνηση









