Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα “κομάντος” της ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνουν τον κακοποιό και απελευθερώνουν την όμηρο, την οποία οδηγούν με ασφάλεια σε υπηρεσιακό βανάκι. Την επιχείρηση παρακολουθεί ελεύθερος σκοπευτής που με το δάκτυλο στην σκανδάλη είναι έτοιμος να επέμβει.
Πρόκειται για άσκηση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το περίπτερο της Αστυνομίας στην 89η ΔΕΘ. Στόχος να παρουσιαστεί ο επαγγελματισμός και η επιχειρησιακή ετοιμότητα των ειδικών αστυνομικών δυνάμεων σε σοβαρό περιστατικό ομηρίας που θα μπορούσε να προκύψει.
Η άσκηση έγινε υπό τα βλέμματα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., με τους ειδικά εκπαιδευμένους άνδρες της ΕΚΑΜ να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα όλων όσοι την παρακολούθησαν.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Πηγή βίντεο: thestival.gr – voria. gr / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Υπό όρους έγκριση στην εφαρμογή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
- Το ΒΙΝΤΕΟ του ΠΑΣΟΚ με τον… Καραϊσκάκη να υψώνει τη σημαία του κόμματος
- Γερμανία: Μέτρα για την συγκράτηση των τιμών των καυσίμων ψήφισε η Bundestag
- Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό 39χρονου κρατούμενο των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας
- Πούτιν: «Οι συνέπειες του πολέμου στο Ιράν συγκρίνονται με εκείνες της πανδημίας» – Vid
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Φεβρουάριο
- Την αποχώρηση του τουρκικού στρατού από το Ιράκ ανακοίνωσε η Άγκυρα
- Εποχή αβεβαιότητας: «Η παγκόσμια τάξη έχει αμετάκλητα αλλάξει»
- Σπάνια μετάλλαξη δίνει σε αλεπού απόχρωση που δεν έχετε ξαναδεί (Photo)
- ΟΑΣΘ-Θεσσαλονίκη: Αυστηροποιούνται τα πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήρια









