Στο πλαίσιο αυτό συνελήφθησαν 6 οδηγοί, εκ των οποίων 3 οδηγοί ταξί, για -κατά περίπτωση- επιβολή υπερβολικού κομίστρου, κατοχή πλαστής ειδικής άδειας οδήγησης και έλλειψη άδειας ικανότητας οδήγησης, οδηγός λεωφορείου για επέμβαση στη συσκευή ταχογράφου, καθώς και οδηγός αυτοκινήτου για κατοχή πλαστής άδειας ικανότητας οδήγησης.
Επιπλέον, κατελήφθησαν 2 οδηγοί ΙΧΕ να διενεργούν περιήγηση τουριστών έναντι αμοιβής χωρός να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια.
Τέλος, συνελήφθη οδηγός μοτοσικλέτας ο οποίος κατελήφθη μέσω συσκευής radar να κινείται επί της Περιφερειακής Υμηττού με 169 χλμ/ώρα, αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «οι έλεγχοι με σκοπό τον έλεγχο της τήρησης και εφαρμογής του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.»
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καθοριστικό πλήγμα του Τραμπ στο «πράσινο αφήγημα» – Ποιά εντολή δόθηκε
- Είναι πασιφανές: Τρία βασικά πράγματα που ενδιαφέρουν την Ρωσία
- Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
- Θεσσαλονίκη: Καλάντα από … ρομπότ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γ. Γεννηματάς
- Παραμονή Χριστουγέννων με «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά
- Εκεί στα κράτη του Βορρά κινδυνεύει να συμβεί κάτι πολύ άσχημο
- Σοκ στην Ιταλία: Μέλη συμμορίας ανάγκασαν 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ
- Υπόθεση Πελικό και στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε επί χρόνια τη σύζυγό του, μαζί με πέντε συνεργούς
- Το μήνυμα του Νετανιάχου μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
- Σε λειτουργία από την Τρίτη η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ









