Ο Μαρκ Άντονι Κίρμπι, 38 ετών, πέθανε το Σάββατο 2 Αυγούστου και η πρώην σύντροφός του, Κέιλι Γκιλ, είπε ότι είχε αγοράσει την αράχνη λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Η Κέιλι, μητέρα των δύο παιδιών τους, περιέγραψε ο Μαρκ είχε πάει ένα ταξίδι στη Σκωτία όπου ξεκίνησε να παραπονιέται ότι δεν ένιωθε καλά.
Ο Μαρκ είχε αγοράσει πρόσφατα μια δηλητηριώδη αράχνη, είπε η πρώην σύντροφός του.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, ο Μαρκ παραπονιόταν για συμπτώματα γρίπης, όπως ότι είχε κρυάδες καθώς και πόνους στα άκρα. Στη συνέχεια, το Σάββατο 2 Αυγούστου, τηλεφώνησε από το διαμέρισμά του στο Νόουσλεϊ στην αδερφή της Κέιλι, Καθ, η οποία μένει στον ίδιο δρόμο, και παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει σωστά.
Η Καθ πήγε στο διαμέρισμα και κάλεσε το ασθενοφόρο πριν ο Μαρκ καταρρεύσει. Προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο γύρω στο μεσημέρι, δεν μπόρεσαν να τον σώσουν, ανέφερε η Liverpool Echo .
Αποτίοντας φόρο τιμής στον πατέρα των παιδιών της με τον οποίο ήταν μαζί για 16 χρόνια η Κέιλι, είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν αστείος, φροντιστικός, εξωστρεφής και πολύ κοινωνικός άνθρωπος. Ήταν ένας εξαιρετικός μπαμπάς για τα δύο παιδιά μας και ήταν πάντα η ζωή και η ψυχή του πάρτι».
«Είχε αγοράσει πέντε αράχνες online δύο ή τρεις εβδομάδες πριν και ήταν εμμονικός μαζί τους. Νομίζω ότι τις αγόραζε επειδή ζούσε μόνος του, αλλά πάντα φοβόταν τα έντομα όταν ήμασταν μαζί. Παρόλο που είχαμε χωρίσει, ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Έβαζε τα παιδιά μας πάνω απ’ όλα.»
Η Κέιλι εξήγησε ότι η νεκροψία δεν έχει μέχρι στιγμής καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα για την αιτία θανάτου του Μαρλ, αλλά πιστεύουν ότι ο θάνατός του είναι αποτέλεσμα του τσιμπήματος της αράχνης. Η Κέιλι είπε ότι είναι σε «απόλυτο σοκ» μετά τον τραγικό θάνατό του.
Ο φροντιστής είπε: «Μου είπε για το δάγκωμα και του είπα ότι έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο, αλλά δεν το έκανε. Δεν θα έπρεπε να μπορούν οι άνθρωποι να αγοράζουν αυτές τις αράχνες από το διαδίκτυο, θα έπρεπε να χρειάζονται άδειες για να τις έχουν».
Ο Μαρκ αφήνει πίσω τον 18χρονο γιο του Νάθαν-Μαρκ και την 17χρονη κόρη του Κίμι-Λουίζ.
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άννα Ευθυμίου: Αύξηση κατώτατου μισθού από 1η Απριλίου – Δεν θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης το 2027
- Κλειστά τα σχολεία αύριο στο Ηράκλειο λόγω της αφρικανικής σκόνης
- Σαρώνουν οι νοτιάδες την Κρήτη – Έπεσαν δέντρα, προβλήματα με αεροπορικές πτήσεις και αλλαγές στο Καρναβάλι
- Στ. Παπασταύρου από Μόναχο: Η Ευρώπη να επενδύσει στην ενεργειακή της ασφάλεια – Τι είπε για το ρωσικό φυσικό αέριο
- Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη: Πέθανε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Βουλής – Video
- Εξάρχεια: Χειροπέδες σε 45χρονο αλλοδαπό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος πεζών γυναικών
- Απόκοσμο σκηνικό: Η αφρικανική σκόνη “σκέπασε” την Αττική: «Χάθηκε» ακόμα και η Ακρόπολη – ΦΩΤΟ
- Ουκρανία: Συνελήφθη πρώην υπουργός στην προσπάθειά του να το σκάσει από τη χώρα
- Μόναχο: «Φαίνεσαι κουρασμένος», είπαν στον Ζελένσκι – «Μην με κοιτάτε τότε», απάντησε, vid
- Κυρανάκης από Θεσσαλονίκη: Το νέο σύστημα βάζει τέλος στην εποχή του μπλάνκο στον σιδηρόδρομο









