Ο κωμικός Ματ Ράιφ μπορεί να έχει βρεθεί σε υπερφυσικά προβλήματα μετά την απόκτηση της κούκλας Άναμπελ , η οποία πιστεύεται ότι είναι η πιο στοιχειωμένη στον κόσμο, γράφουν τα ξένα σάιτς. Τα σχέδιά του να εκθέσει την κούκλα στο κοινό έχουν προκαλέσει ανησυχία, ειδικά στην κοινότητα των παραφυσικών φαινομένων.
Η είδηση ήρθε μετά τον θάνατο του Νταν Ριβέρα, ο οποίος απεβίωσε κατά τη διάρκεια περιοδείας στις ΗΠΑ με την κούκλα. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκε καμία εγκληματική ενέργεια στον θάνατό του και πέθανε από «φυσικά αίτια».
Το μέντιουμ Ματ Φρέιζερ εξέδωσε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση, καθώς δήλωσε στην Daily Mail ότι η κίνηση του Ράιφ θα μπορούσε να απελευθερώσει «σκοτεινή, επιθετική ενέργεια».
Ο Φρέιζερ δήλωσε στην Daily Mail: «Λόγω όλης της δημοσιότητας γύρω από την κούκλα Άναμπελ, από το να της δώσουν όνομα μέχρι την αλληλεπίδραση μαζί της και τώρα που την έβαλαν σε κοινή θέα, οι άνθρωποι δίνουν άθελά τους ζωή σε κάτι που δεν θα έπρεπε ποτέ να ξυπνήσει».
«Η ενέργεια αυξάνεται με κάθε αναφορά, κάθε φωτογραφία και κάθε προσπάθεια πρόκλησης αντίδρασης. Δεν πρόκειται απλώς για μια παλιά κούκλα, είναι ένα δοχείο δεμένο με σκοτεινή, γήινη ενέργεια». Συνέχισε: «Οι κούκλες δεν δαιμονίζονται από μόνες τους. Πρέπει να προσκληθεί ένα πνεύμα, συχνά μέσω σκοτεινών τελετουργιών ή σκόπιμων πράξεων μαύρης μαγείας».
Προειδοποίησε ότι τα σχέδια του Rife να καλωσορίσει το κοινό στο σπίτι του Ed και της Lorraine και στο γνωστό μουσείο τους, γεμάτο με στοιχειωμένα αντικείμενα, το οποίο έκλεισε το 2019, μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τον ίδιο και τους άλλους.
Ο Φρέιζερ πρόσθεσε: «Όσο περισσότερο αναγνωρίζεται, τόσο περισσότερη δύναμη αποκτά. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο ο Εντ και η Λορέιν Γουόρεν δεν ήθελαν ποτέ η κούκλα Άναμπελ να δοξάζεται ή να χρησιμοποιείται για ψυχαγωγία». Πίστευε επίσης ότι το αείμνηστο ζευγάρι πραγματικά «καταλάβαινε τον κίνδυνο» που κατείχε η Άναμπελ.
Ο Φρέιζερ είπε ότι «οι άνθρωποι νομίζουν ότι απλώς παρατηρούν κάτι ανατριχιαστικό, αλλά αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να προσκαλούν το χάος».
Πώς έγινε ο Ματ Ράιφ ιδιοκτήτης της Annabelle;
Σε μια σοκαριστική κίνηση, ο Rife αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι αγόρασε το σπίτι των Warren και το Μουσείο Αποκρυφισμού στο Μονρόε του Κονέκτικατ. Έτσι, έγινε ιδιοκτήτης της Annabelle. Η ανησυχητική συμπεριφορά της διαβόητης στοιχειωμένης κούκλας χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970.
Ωστόσο, όταν ο Εντ και η Λορέιν ανέλαβαν την κυριότητα της κούκλας, την κλείδωσαν σε μια γυάλινη θήκη, η οποία τοποθετήθηκε στο μουσείο τους. Η ειδική γυάλινη θήκη είχε σκοπό να διασφαλίσει ότι η «κακή, μοχθηρή οντότητα» θα περιοριστεί και θα την προειδοποιήσει ότι δεν πρέπει ποτέ να μετακινηθεί.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ακούστηκε στη Βουλή: «Ζούμε στην εποχή των τεράτων – Είναι ο πρώτος πολεμικός προϋπολογισμός»
- Η στιγμή που drone πέφτει πάνω σε πολυώροφο κτίριο στην Οδησσό, vid
- Στο υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας τετραετίας η ανεργία στις ΗΠΑ
- «Η Ρωσία είναι η κύρια απειλή για την ειρήνη στον Ευρωατλαντικό χώρο», δηλώνουν οκτώ ευρωπαϊκές χώρες
- Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία
- Βρετανός πρωθυπουργός: Ετοιμάσαμε σχέδια για ανάπτυξη στρατού στην Ουκρανία
- Προκαταρκτική εξέταση για τον τραυματισμό μαθήτριας από συμμαθήτριά της εντός σχολείου διέταξε το Υπουργείο Παιδείας
- Άρχισε να ζητιανεύει ξανά ο Ζελένσκι: «Αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα»
- Μία… συνηθισμένη μέρα στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας, vid
- Κωνσταντοπούλου: Ένας πρωθυπουργός έμφοβος, τρομοκρατημένος, απερχόμενος, ο κ. Μητσοτάκης, παίζει τα ρέστα του
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΜΕΤΡΟ
ΔΗΜΟΣΙΟ









