Μια σακούλα με το φόρεμα που φορούσε η 32χρονη Αλγερινή, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία του μόλις 3 ετών κοριτσιού της, την ημέρα του θανάτου του παιδιού στο Παλαιό Φάληρο, βρέθηκε σήμερα γύρω στη 13.00 από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκληματών Αττικής, παρέχοντας νέα στοιχεία στην υπόθεση.
Η σακούλα περιείχε το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο φαίνεται να φορά η γυναίκα σε βίντεο που είχαν από την πρώτη στιγμή οι Αρχές, καθώς και τα ρούχα των δύο μεγαλύτερων παιδιών της που την συνόδευαν τη μοιραία μέρα και ένα εισιτήριο του τραμ.
Τα ευρήματα θα αποσταλούν από την Αστυνομία στο Λιμενικό, το οποίο διενήργησε την προανάκριση για την τραγική υπόθεση, προκειμένου να προστεθούν στα στοιχεία της έρευνας.
Σημειώνεται ότι η 32χρονη κατά την εξέταση της είχε πει ότι πέταξε το φόρεμα που φορούσε γιατί ήταν βρεγμένο, καθώς μπήκε στη θάλασσα με το τρίχρονο κοριτσάκι, που βρέθηκε νεκρό λίγο αργότερα στην παραλία, αλλά δεν είχε αναφέρει που το είχε πετάξει.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΛΣΤΑΤ: Άνοδο 1,7% παρουσίασαν οι αφίξεις σε καταλύματα ξενοδοχειακού τύπου τον Δεκέμβριο πέρυσι
- e-ΕΦΚΑ: Καταβολή αναδρομικών ποσών σε 7.926 συνταξιούχους – Ποιους αφορά
- Τζίρος επιχειρήσεων: Αυξήθηκε ή μειώθηκε το 2025; Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
- Αγωνία Δένδια για τα ποσοστά της ΝΔ σε δημοσκοπήσεις: «Έχουν πολλές φορές μπροστά κάτι δυάρια»
- Σύσκεψη για την πορεία και την ενίσχυση του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών της περιφέρειας Αττικής
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 60χρονος άνδρας από εκτροπή τρακτέρ στον Δ. Βόλβης
- Στ. Καφούνης: Με τον δασμό των 3 ευρώ το εμπόριο κέρδισε μία μάχη, αλλά ο πόλεμος θα είναι μακρύς
- Μετρό Καλαμαριάς: Χαρακτηρισμός της οδού Πόντου ως έργου εθνικής σημασίας
- Η ΕΕ στηρίζει την κατασκευή της ηλ. διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ – Δέσμευση παρέμβασης σε τρίτες χώρες προς αποφυγή καθυστερήσεων
- Η Μόσχα απευθύνει έκκληση να επιδειχθεί σύνεση στο ζήτημα του Ιράν









