Εκδόθηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 4Κ/2025 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 69 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ).
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).
Τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ της προκήρυξης).
Ακολουθεί η προκήρυξη:
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αίγιο: Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος Πατρών – Κορίνθου
- Τo Μετρό Θεσσαλονίκης επιστρέφει τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου – Αναλυτικά το πρόγραμμα λειτουργίας του
- Ο Καντίροφ φέρεται να δήλωσε πως ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε το Γκρόζνι
- Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του, που προσπαθούσε να του γκρεμίσει το σπίτι – Τον αθώωσε το δικαστήριο
- “Βραβείο ειρήνης” στον Τραμπ από τη FIFA: Παραβρέθηκε στην κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, vid
- Χαμός με το πρόστιμο της ΕΕ στο X! Ρούμπιο: «Η εποχή της λογοκρισίας των Αμερικανών στο διαδίκτυο έχει τελειώσει»
- Νεαρά μυρμήγκια ικετεύουν να τα σκοτώσουν όταν είναι άρρωστα – Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη
- Μητσοτάκης: «Αν βρει κάποιος φυσικό αέριο, αυτό αλλάζει τα πάντα»
- Eντυπωσιακή ανακάλυψη οδήγησε στη λύση ενός αινίγματος – Αρχαιολόγοι ταυτοποίησαν τη μούμια του φαραώ Σεσόνκ Γ΄
- Έτσι απεικόνιζε εγχειρίδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής νησιά του Αιγαίου – Η αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ









