Ο Λουτσιάνο Φρατόλιν κατηγορείται για φόνο και απόκρυψη πτώματος σχετικά με τον θάνατο της Ελληνοκαναδής κόρης του, Μελίνα Γαλάνης Φρατόλιν, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πολιτείας της Νέας Υόρκης, Ρόμπερτ ΜακΚόνελ.
Ο ίδιος δήλωσε αθώος κατά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του τη Δευτέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Times-Union of Albany. Ο δικηγόρος και το γραφείο του δημόσιου συνηγόρου που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του Frattolin δεν απάντησαν αμέσως σε τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά αιτήματα για σχόλια από το Associated Press.
Ο Λουτσιάνο Φρατόλιν κάλεσε το 911 το Σάββατο το βράδυ και είπε στις αρχές ότι η κόρη του είχε απαχθεί σε ένα πάρκινγκ κοντά στη Λίμνη Τζορτζ, μια παραθεριστική πόλη στην περιοχή Αντιρόντακ, ανέφεραν οι αρχές. Αυτό οδήγησε τους αξιωματούχους να εκδώσουν Amber Alert για να ζητήσουν τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό της.
Ωστόσο, οι αρχές παρατήρησαν ότι υπήρχαν αντιφάσεις στην κατάθεση του πατέρα και ότι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχαν στοιχεία ότι την είχαν απαγάγει.
Ο Φράτολιν αρχικά είπε ότι δεν μπορούσε να βρει το παιδί του αφότου βγήκε από μια δασώδη περιοχή σε ένα πάρκινγκ κοντά στη λίμνη Τζορτζ.
«Κατά τη διάρκεια μιας επόμενης ανάκρισης, αναφέρει ότι δύο άγνωστοι άνδρες την ανάγκασαν να μπει σε ένα λευκό βαν», είπε ο Μακόνελ. «Αυτό το στοιχείο διερευνήθηκε διεξοδικά και διαψεύστηκε».
Βίντεο από κάμερες ασφαλείας δείχνει τον πατέρα και την κόρη του σε μια άλλη κοντινή πόλη-θέρετρο, το Σαρατόγκα Σπρινγκς, περίπου στις 5:30 μ.μ. το Σάββατο. Το κορίτσι μίλησε στο τηλέφωνο με τη μητέρα της περίπου μία ώρα αργότερα και δεν άφησε να εννοηθεί ότι βρισκόταν υπό πίεση, ανέφερε η αστυνομία.
Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Φράτολιν σκότωσε το κορίτσι μετά το τηλεφώνημα και πριν κάνει την κλήση στο 911.
Οι ερευνητές βρήκαν το πτώμα του κοριτσιού την Κυριακή στα ρηχά νερά μιας λίμνης περίπου 48 χιλιόμετρα βόρεια της λίμνης Τζορτζ, κοντά στα σύνορα της Νέας Υόρκης με το Βερμόντ, ανέφεραν οι αρχές.
Έχει προγραμματιστεί νεκροψία.
Η αστυνομία ανέφερε ότι πατέρας και κόρη παραθέριζαν στις ΗΠΑ και αναμενόταν να επιστρέψουν στο Μόντρεαλ την Κυριακή. Το κορίτσι ζούσε με τη μητέρα της, η οποία έχει αποξενωθεί από τον Λουτσιάνο Φρατολίν από το 2019, ανέφερε η αστυνομία.
Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Φρατόλιν δεν είχε προηγούμενο ποινικό μητρώο ή ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρώτες δηλώσεις Θεοχάρη για την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του
- Η μισή Ελλάδα χρωστάει στην Εφορία: «Έκρηξη» ληξιπρόθεσμων οφειλών
- Ψυχρολουσία από Τραμπ! Μειώνονται οι Αμερικανοί στρατιώτες στην Αν. Ευρώπη
- Έξοδος 28ης Οκτωβρίου: Μειώθηκαν κατά 60% τα θανατηφόρα τροχαία
- Στο Ιράκ θα μεταβεί ο Γ. Γεραπετρίτης
- Ο Τραμπ θεωρεί πως “είναι κρίμα” που “δεν επιτρέπεται” να διεκδικήσει τρίτη θητεία
- Ποιά είναι η αποστολή της Ανεξάρτητης Αρχής Εποπτείας της Αγοράς και Προστασίας του Καταναλωτή
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως απέτρεψε πόλεμο Ινδίας-Πακιστάν
- Ο John Williams θα γράψει τη μουσική της νέας UFO ταινίας του Steven Spielberg
- Σε εξέλιξη επιχειρήσεις διάσωσης μετά την κατάρρευση 7όροφου κτιρίου στην Τουρκία, vid
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΕΗ
ΑΨΙΔΑ ΓΑΛΕΡΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΑΑΔΕ
ΓΙΟΡΤΗ
ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ
ΜΕΤΡΟ
ΑΘΗΝΑ
ΝΑΥΤΙΚΟ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ









