Μάλιστα δημοσίευσε για τους εκατομμύρια ακολούθους του στα social media με φόντο το ελληνικό νησί και λίγο πριν γιορτάσει τα 58α του γενέθλια (στις 18 Ιουλίου).
Στο βίντεο που ανέβασε με την λεζάντα: «Blessed and Grateful» (Ευλογημένος και Ευγνώμων), μιλάει για την παρουσία του στην Ελλάδα, τις ευτυχισμένες στιγμές που ζει, αλλά και την φιλική του σχέση με τον θρύλο του NBA Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος επίσης βρέθηκε στη χώρα μας και συνεχίζει να κάνει διακοπές στις Σπέτσες.
Ο Βιν Ντιζελ στο βίντεο αναφέρεται στις υπέροχες στιγμές που πέρασε με τον Μάικλ Τζόρνταν στο Αιγαίο: «Ο Michael είναι θεός, είναι αδελφός μου. Είμαι ευλογημένος που τον έχω στη ζωή μου».
Ακόμη αναφέρθηκε στα γυρίσματα που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα στην Ευρώπη, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης είπε πως φέτος τα γενέθλιά του είναι ξεχωριστά γιατί τα περνάει παρέα με φίλους σε ένα μέρος που τον συγκινεί.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ΕΔΩ
Δείτε ΦΩΤΟ από την ημέρα γενεθλίων του ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Tornado-C: Ρωσική «φωτιά» κατά του Ουκρανονάτο, video
- Τρίκαλα – 8ο Meteora Trail Run: Στις 21 Σεπτεμβρίου η καρδιά του ορεινού τρεξίματος χτυπά στα Μετέωρα
- Champions League: Πρεμιέρα της νέας σεζόν με «βροχή» από γκολ
- Ήρωας πελάτης μίνι μάρκετ έβγαλε νοκ άουτ ένοπλους ληστές, video
- Η υπηρεσία του συντονιστή του ΟΗΕ για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Υεμένη μεταφέρθηκε
- Δισεκατομμυριούχος προσπαθεί να σταματήσει κόσμο στη Νέα Υόρκη…αλλά δεν πήγε καλά, vid
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 55χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 11χρονης
- Σοκ στην Πέλλα: 73χρονος κακοποίησε μέχρι θανάτου γάτα – Οδηγείται στον εισαγγελέα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 65χρονο για παράνομη υλοτομία στο δάσος της Αρέθουσας
- Έξαλλος ο Νετανιάχου: Αν βλάψουν μία τρίχα από το κεφάλι έστω και ενός ομήρου, θα τους κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος της ζωής τους
Κύρια Θέματα

















