Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, ο αντιπρόεδρος Κλάδου Ενέργειας της ΡΑΑΕΥ, Δημήτρης Φούρλαρης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Τάσος Μάνος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μανούσος Μανουσάκης, καθώς και στελέχη των φορέων.
Όπως σημειώνει το ΥΠΕΝ, η Ομάδα Εργασίας έχει αναπτύξει από τον Απρίλιο συστηματική συνεργασία για την αποφυγή προβλημάτων ηλεκτροδότησης, που έχει ως αποτέλεσμα τον καλύτερο συντονισμό ενεργειών σε έκτακτες συνθήκες.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αξιολογήθηκε η υφιστάμενη κατάσταση και η ετοιμότητα του συστήματος και των αρμόδιων φορέων, ενώ παράλληλα επικαιροποιήθηκε ο οδικός χάρτης προληπτικών δράσεων εν όψει των επερχόμενων εβδομάδων του καλοκαιριού, όποτε και αναμένονται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Στο επίκεντρο βρέθηκαν, επίσης, η ασφάλεια και η επάρκεια εφοδιασμού που θωρακίζουν το σύστημα ηλεκτροδότησης της χώρας απέναντι σε ενδεχόμενους κινδύνους για την λειτουργία του.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου: Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ζελένσκι: Θα μιλήσω με τους ευρωπαίους συμμάχους πριν από τη συνάντησή μου με τον Τραμπ
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στο μεγαλύτερο μπλόκο της χώρας
- Ινδονησία: Μια τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία αγνοείται μετά τη βύθιση τουριστικού πλοιαρίου
- Αμερικανός σεφ έσωσε τη ζωή 78χρονου πελάτη που σταμάτησε ξαφνικά να πηγαίνει στο εστιατόριο
- Η άλλοτε «ουδέτερη» Ελβετία φοβάται τη… Ρωσία: «Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας»
- Φάκελο με αιτήματα παρέδωσαν στον Κ. Τσιάρα εκπρόσωποι αγροτών από την Κορινθία
- ΣΥΡΙΖΑ: “Στηρίζουμε ολόπλευρα τη σημερινή απεργία των ηθοποιών”
- Κάζο! Οι Ρώσοι κατέλαβαν πόλη-ορόσημο, στην οποία… έστηνε φιέστες ο Ζελένσκι, vid
- Ρέθυμνο: Σύλληψη υπεύθυνης καταστήματος για προσφορά αλκοόλ σε τέσσερις ανηλίκους
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Κυβέρνηση και αγρότες δεν είναι αντίπαλοι
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΡΕΥΜΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ









