Μπορεί να δυσκολεύεται να φτάσει τα πετάλια, αλλά ένας πεντάχρονος πιανίστας πρόκειται να γίνει ο νεότερος που θα εμφανιστεί ποτέ στο Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη.
Ο Άλεκ Βαν Κατζαντουριάν ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 3,5 ετών και μέχρι να κλείσει τα τέσσερα έπαιζε Μπετόβεν και Μπαχ σε ένα ρεσιτάλ.
Ο μικροσκοπικός πιανίστας έχει τέλειο ύψος τόνου, ένα χαρακτηριστικό που έχει μόνο ένας στους 10.000 ανθρώπους.
«Κατευθυνόταν προς το πιάνο όταν άρχιζε να περπατάει, χτυπώντας μερικές νότες, και μπορούσες να δεις αυτό το τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του», είπε ο πατέρας του Άλεκ, Τζο Κατζαντούριαν.
Αν και ο Άλεκ είναι εν μέρει ένα κανονικό πεντάχρονο παιδί που λατρεύει να παίζει, οι γονείς του δεν μπορούν να τον απομακρύνουν από το πιάνο.
«Είναι ακόμα ένα αστείο πεντάχρονο παιδί και λατρεύει να παίζει όλη μέρα, αλλά μόλις πιάσει το πιάνο, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία», είπε ο πατέρας του Άλεκ, «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι σε θέση να το κάνει αυτό».
«Εφόσον είναι χαρούμενος και το απολαμβάνει, θα τον αφήνουμε να συνεχίσει να το κάνει».
Ο Άλεκ θα εμφανιστεί στο Κάρνεγκι Χολ αργότερα αυτόν τον μήνα, καθώς και στο Γουόλτ Ντίσνεϊ Μουσικό Μέγαρο στο Λος Άντζελες.
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιρανοί νέοι πανηγυρίζουν με «τον χορό του Τραμπ»! Viral τα βίντεο στο διαδίκτυο
- Ο ισραηλινός στρατός είναι προετοιμασμένος για μια εκστρατεία εναντίον του Ιράν που μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες
- Στα σκαριά το «The Mummy 4» – Τί έκανε τους Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις να πουν το «Ναι»
- Λαβρόφ: Δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι το Ιράν κατασκεύαζε πυρηνικά όπλα
- “Φωτιά” και στις αγορές – Νέο άλμα στην τιμή του ευρωπαϊκού αερίου, νέα πτώση των μετοχών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Πόλεμος στο Ιράν και ελληνική καθημερινότητα – Τι ειπώθηκε από κυβερνητικά χείλη
- Ν. Χαρδαλιάς από Νίκαια: «Δημοπρατούνται και προχωρούν τα 3 μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά»
- Οι ΗΠΑ έχουν πλήξει 1.250 στόχους από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης στο Ιράν
- Τραγικός απολογισμός με έναν νεκρό και δύο τραυματίες από καραμπόλα χθες βράδυ στη λεωφ. Ποσειδώνος
- Σκηνές πανικού στο Ντουμπάι: Μπέρδεψαν τον ήχο από το κανόνι του ιφτάρ με… βομβαρδισμό (Vid)









