Ο Μεντβέντεφ στράφηκε ξανά κατά των «αγαπημένων» του μαριονετών της Ε.Ε.

Ο Μεντβέντεφ αναρωτιέται ποιος θα τιμωρηθεί από το νέο αντιρωσικό «δικαστήριο» της Ευρώπης.

Σε νέο του μήνυμα με αποδέκτες τους ηγετίσκους της Ευρώπης, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ζήτησε τη… σύλληψη όχι μόνο του Ζελένσκι και της «παρέας» του στο Κίεβο, αλλά και τις διώξεις των δυτικών ηγετών (βλ. Μπάιντεν).

«Κάποιο είδος Συμβουλίου της Ευρώπης και κάποιο είδος Ουκρανίας δημιούργησαν ένα «δικαστήριο» για την επιθετικότητα.

Μπορεί να χρειαστεί να φυλακιστεί ο καταραμένος κλόουν του Κιέβου και η συμμορία του. Αυτοί είναι που οργάνωσαν την επιθετικότητα.

Ή μήπως θέλουν να τιμωρήσουν εκπροσώπους της ΕΕ και της Βρετανίας; Τον Μπάιντεν μήπως;».

Νωρίτερα από το μήνυμα του Μεντβέντεφ, η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, είχε προβεί στην εξής ανακοίνωση:

«Η Μόσχα θα θεωρήσει την προσχώρηση τρίτων χωρών στο νομικά άκυρο δικαστήριο του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Ουκρανίας ως εχθρικό διάβημα κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-Sputnik pool photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί