Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, απάντησε, μέσω του Truth Social, στο αντιπρόεδρο του ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας, ο οποίος είπε πως κάποιες χώρες ετοιμάζονται να προμηθεύσουν το Ιράν με πυρηνικά όπλα – ΕΔΩ!
Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων: «Άκουσα τον πρώην πρόεδρο Μεντβέντεφ, από την Ρωσία, να λέει αδιάφορα την λέξη «Ν» (Πυρηνικά!) και να λέει ότι αυτός και άλλες χώρες θα προμηθεύσουν με πυρηνικές κεφαλές το Ιράν; Το είπε πραγματικά αυτό ή είναι απλώς αποκύημα της φαντασίας μου; Αν το είπε αυτό, και, αν επιβεβαιωθεί, παρακαλώ ενημερώστε με ΑΜΕΣΩΣ. Η λέξη «Ν» δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται τόσο αδιάφορα. Υποθέτω ότι γι’ αυτό ο Πούτιν είναι «ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ».
Προς τα πού οδηγείται η κατάσταση; Ο πλανήτης θα φτάσει στο όριο ενός μεγάλου Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και μετά θα δοθεί λύση;
Ολόκληρη η ανάρτηση του Τραμπ:
«Άκουσα τον πρώην πρόεδρο Μεντβέντεφ, από την Ρωσία, να λέει αδιάφορα την λέξη «Ν» (Πυρηνικά!) και να λέει ότι αυτός και άλλες χώρες θα προμηθεύσουν με πυρηνικές κεφαλές το Ιράν; Το είπε πραγματικά αυτό ή είναι απλώς αποκύημα της φαντασίας μου; Αν το είπε αυτό, και, αν επιβεβαιωθεί, παρακαλώ ενημερώστε με ΑΜΕΣΩΣ. Η λέξη «Ν» δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται τόσο αδιάφορα. Υποθέτω ότι γι’ αυτό ο Πούτιν είναι «ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ». Παρεμπιπτόντως, αν κάποιος πιστεύει ότι το «υλικό» μας ήταν εξαιρετικό το Σαββατοκύριακο, μακράν ο ισχυρότερος και καλύτερος εξοπλισμός που έχουμε, 20 χρόνια προηγμένος από τον υπόλοιπο κόσμο, είναι τα πυρηνικά μας υποβρύχια. Είναι τα πιο ισχυρά και θανατηφόρα όπλα που κατασκευάστηκαν ποτέ, και μόλις εκτόξευσαν τα 30 Tomahawk – Και τα 30 πέτυχαν τέλεια. Έτσι, εκτός από τους σπουδαίους πιλότους μαχητικών μας, ευχαριστώ τον καπετάνιο και το πλήρωμα!».
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη: Ελεύθεροι δύο κατηγορούμενοι
- Μελόνι για κλοπή ρωσικών κεφαλαίων: «Δεν στηρίζουμε καμία σχετική απόφαση»
- Μητσοτάκης: Είμαι αισιόδοξος ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε εκτόνωση της κατάστασης με τους αγρότες
- Πούτιν: «Ψέματα και υστερίες ότι θα επιτεθούμε στην Ευρώπη» – Τι είπε για ΝΑΤΟ και Oreshnik, vid
- Διορθώθηκε το πρόβλημα με τις… παρακρατήσεις αγροτικών ενισχύσεων
- Δολοφονία μαθητή σε ρωσικό σχολείο: Το Τατζικιστάν καταγγέλλει «επίθεση κινούμενη από εθνοτικό μίσος»
- Και τα δύο κέντρα εξουσίας θέλουν το ίδιο: Δεν είναι τυχαίο αυτό που συνέβη στην Ινδία
- Η Usha Vance απαντά στις φήμες χωρισμού σε σπάνια συνέντευξη – Τι είπε για την Μελάνια
- Τον γύρο του κόσμου έκαναν γυναίκες βουλευτές στο Μεξικό – Μαλλιοτραβήχθηκαν! vid
- Το Κρεμλίνο ξεκαθάρισε την θέση του σε σχέση με ενδεχόμενη ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία









