Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 6:00, όταν ένα γκρι όχημα μάρκας Mercedes, το οποίο οδηγούσε ένας 34χρονος από τη Λαμία, στην προσπάθειά του να διαχειριστεί ανηφορική δεξιά στροφή, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με σφοδρότητα με λευκό Renault.
Στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε επέβαινε ο 64χρονος αντιδήμαρχος Λαμίας, Κώστας Σταυρογιάννης, ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού, καθώς και η 54χρονη σύζυγός του Γιώτα Κουμπάρου, που οδηγούσε.
Από τη σφοδρή σύγκρουση ο Κώστας Σταυρογιάννης ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η σύζυγός του διακομίστηκε με τραύματα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Αυτήν την ώρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάστασή της είναι σταθερή και δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή της.
Ο 34χρονος οδηγός της Mercedes τραυματίστηκε ελαφρά και συνελήφθη από τις Αρχές. Αυτήν την ώρα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και αναμένεται να οδηγηθεί το αύριο το πρωί στον εισαγγελέα Λαμίας.
Το δυστύχημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο Κώστας Σταυρογιάννης ήταν ιδιαίτερα γνωστός και δραστήριος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με πολυετή θητεία ως αντιδήμαρχος Λαμίας.
Η Τροχαία Λαμίας διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ ήδη έχει παραγγελθεί πραγματογνωμοσύνη.
ΑΠΕΜΠΕ,του Γ. Παλαμιώτη – Eurokinissi photo αρχείου
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια έφερε την ελπίδα σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας
- Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία που μετέφερε 241 επιβάτες στο νότιο Μεξικό
- Κόπα Άφρικα: Τερματοφύλακας κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
- Ο Νικ Κύργιος νίκησε την Σαμπαλένκα στην “Μάχη των Φύλων”, vid
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: «Θα υπάρξει συμφωνία αλλιώς θα σκοτωθούν επιπλέον εκατομμύρια άνθρωποι»
- Απίθανο βίντεο: Δύο Ρώσοι άναψαν πυροτεχνήματα…μέσα σε ασανσέρ!
- Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ
- Κρεμλίνο: Πούτιν και Τραμπ πιστεύουν ότι η Ουκρανία πρέπει να λάβει απόφαση για το Ντονμπάς
- Κ.Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει όρια στην προπαγάνδα, στο ψέμα και τη διαστρέβλωση
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους









