Ειδικότερα, οι φυτείες εντοπίστηκαν στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής έρευνας σε ορεινές περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 20 Ιουνίου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν σε πέντε διαφορετικά σημεία, συνολικά, 102 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως πενήντα εκατοστά, τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς και αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης.
Μ. Λαμπαθάκη – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανάπλαση της παραλιακής ζώνης από τη Νέα Ηράκλεια μέχρι τη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής
- Εκπρόπωπος Τύπου ΕΛΑΣ: «Είναι δυνατόν να επιτρέψουμε έξοδο από εθνικές οδούς που έχουν εμπόδια;»
- Προχωρά η μελέτη για Δημοτική Συγκοινωνία στον Δήμο Αθηναίων
- Ξεκίνησε η αποστολή SMS για το δωρεάν πρόγραμμα αντιμετώπισης της παχυσαρκίας
- Θεσσαλονίκη: Προσωρινό άνοιγμα των δρόμων για τα Χριστούγεννα- Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα σε βάρδιες
- Ανδρουλάκης για εκλογές: Αν δεν έχουμε αυτοδυναμία, θα χρειαστεί να γίνουν και συνεργασίες
- Αυτούς τους δύο οικισμούς έθεσαν υπό έλεγχο οι ρωσικές δυνάμεις
- Λονδίνο: Η συνοικία Κρόιντον γίνεται δημοφιλής τοποθεσία κινηματογραφικών γυρισμάτων
- Η χαριστική «βολή» στην ελληνική κτηνοτροφία! Αριθμοί που σοκάρουν, θυμίζουν μέρες covid
- Έλεγχοι και πρόστιμα για κάπνισμα και αλκοόλ σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας









