Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 51χρονο, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση από το Πενταμελές Εφετείο Θράκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών για αντίσταση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και νόμου περί όπλων.
Επιπλέον, ακολούθησε έρευνα σε οίκημα – μάντρα από τους αστυνομικούς της επιληφθείσας υπηρεσίας, με τη συνδρομή του τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων δύο κυνηγετικά όπλα -το ένα με κομμένες κάννες, ένα πιστόλι κρότου με ένα γεμιστήρα, οκτώ φυσίγγια κρότου και δεκαοκτώ κυνηγετικά φυσίγγια, μία σιδερένια ρέπλικα αμυντικής χειροβομβίδας κενής περιεχομένου, δύο μαχαίρια, ένας σουγιάς και ένα τσεκούρι.
Επιπρόσθετα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Χαλκηδόνος, βεβαιώθηκαν σε βάρος του 51χρονου παραβάσεις που αφορούν στη νομοθεσία για την ευζωία των ζώων συντροφιάς, ύψους 14.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια έφερε την ελπίδα σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας
- Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία που μετέφερε 241 επιβάτες στο νότιο Μεξικό
- Κόπα Άφρικα: Τερματοφύλακας κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
- Ο Νικ Κύργιος νίκησε την Σαμπαλένκα στην “Μάχη των Φύλων”, vid
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: «Θα υπάρξει συμφωνία αλλιώς θα σκοτωθούν επιπλέον εκατομμύρια άνθρωποι»
- Απίθανο βίντεο: Δύο Ρώσοι άναψαν πυροτεχνήματα…μέσα σε ασανσέρ!
- Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ
- Κρεμλίνο: Πούτιν και Τραμπ πιστεύουν ότι η Ουκρανία πρέπει να λάβει απόφαση για το Ντονμπάς
- Κ.Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει όρια στην προπαγάνδα, στο ψέμα και τη διαστρέβλωση
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους









