Πρόκειται για 25χρονο Πακιστανικής καταγωγής ο οποίος δεν παρουσιάστηκε στην καταγραφή των κρατουμένων μετά την αγροτική εργασία που εκτελούσε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στο ποιμνιοστάσιο του Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.
Ο 25χρονος που εκτίει ποινή για σωματικές βλάβες, ληστεία και οπλοφορία, εντοπίστηκε χθες αργά το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Κολυμβαρίου πάνω σε μία ξέρα, από ψαρά ο οποίος βρισκόταν με το καΐκι του στην περιοχή. Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ ΜΠΕ από την ΕΛΑΣ, ο 25χρονος μεταφέρθηκε από τον ψαρά στην ακτή. Στο σημείο έφτασαν άνδρες του Λιμενικού που παρέλαβαν τον νεαρό άνδρα φανερά εξαντλημένο και στη συνέχεια τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον επέστρεψαν στο Σωφρονιστικό Κατάστημα από όπου και απέδρασε.
Μ. Λαμπαθάκη – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιράν: Οι αρχές καλούν τον λαό να διαδηλώσει σε όλες τις πόλεις
- ΠΟΓΕΔΥ: Ο αφθώδης πυρετός απειλεί την κτηνοτροφία
- «Σας εξαπάτησαν»: Ηχηρή παραίτηση αξιωματούχου του Τραμπ εξαιτίας του πολέμου
- Συναγερμός για ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε λίμνη στη Χαλκιδική
- Νετανιάχου: Με την εξόντωση του Λαριτζανί, το Ισραήλ δίνει στους Ιρανούς την ευκαιρία να πάρουν τη μοίρα τους στα χέρια τους
- Άνθρωπος του Πούτιν: «Οι μάσκες έπεσαν για τους πολεμοκάπηλους της Ε.Ε.»
- Γεραπετρίτης: Να μην παραμελήσουμε την Ουκρανία
- Η τρομακτική στιγμή που ΙΧ στον «αυτόματο πιλότο» πήγε να πέσει από γέφυρα, vid
- Βερολίνο: Η Γερμανία δεν θα συμμετάσχει στον πόλεμο
- Πετρελαιοφόρα αρχίζουν με μικρή ροή να διασχίζουν το Στενό του Oρμούζ









