Σύμφωνα με ΜΜΕ στις ΗΠΑ, τα γεγονότα στο Λος Άντζελες είναι μόνο η αρχή. Φέρεται να υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού των ΗΠΑ που είναι άρρηκτα ριζωμένο στις ιδεολογίες του μαρξισμού και της πολυπολιτισμικότητας. Πολλοί από αυτούς μπορεί να μην καταλαβαίνουν καν τι υποστηρίζουν, αλλά θα κάνουν ό,τι τους λένε οι καθοδηγητές τους.
Άλλωστε υπάρχουν καταγγελίες πως δίνονται χρήματα ανά κεφάλι (και όχι μόνο στα μεγάλα κεφάλια), προκειμένου να προκαλέσουν χάος, αν όχι τώρα, ίσως σε βάθος χρόνου.
Το κλίμα από την άλλη όχθη του Ατλαντικού μοιάζει «καυτό».
Επί δεκαετίες τώρα, οι διεθνιστές δείχνουν αντιμετωπίζουν την Αμερική σαν ένα κοινωνικό πείραμα. Οι ΗΠΑ αποτελούν την προσωπική τους πολυπολιτισμική παιδική χαρά, τονίζεται.
Τώρα όμως η δεξιά πολιτική Τραμπ σπεύδει να το αλλάξει αυτό.
Οι παρεμβάσεις του σε πολιτικό επίπεδο αντιμετωπίζονται με βία από τον όχλο, λεηλασίες, ταραχές και δεν αποκλείεται αργότερα με τρομοκρατικές ενέργειες και δολοφονίες. Αυτό είναι το κλασικό μοντέλο των αριστερών-διεθνιστικών επαναστάσεων σε όλη την σύγχρονη ιστορία, συνεχίζουν τα ΜΜΕ εντός ΗΠΑ.
Δεν υπάρχει τίποτα το «λαϊκό» σε αυτά τα κινήματα, παρά μόνο κάτι «κατευθυνόμενο».
Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται εντός Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχει μια πίεση για να λάβουν οι ταραχές στο Λος Άντζελες πανεθνική διάσταση, με τις διαδηλώσεις υπό τον τίτλο «Χωρίς Βασιλιάδες» που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σε πόλεις σε όλη την χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο, ταυτόχρονα με τον εορτασμό της 250ής επετείου του Αμερικανικού Στρατού (και τα γενέθλια του Ντόναλντ Τραμπ).
Υπάρχουν ακραίες φωνές που ζητούν ακόμα και την απόσχιση διεθνιστικών Πολιτειών από το κράτος των ΗΠΑ.
Η διεθνιστική τάξη πραγμάτων, ενώ είχε επιρροή στις κοινωνικές συνθήκες της Αμερικής, πλέον έχει χάσει αυτή την εξουσία και επιδίδεται σε κατευθυνόμενη αναστάτωση και βία.
Ωστόσο, με βάση όσα τονίζονται πέρα από τον Αλταντικό Ωκεανό, απέναντί τους δεν θα βρουν μόνο αστυνομικούς ή στρατιώτες, αν χοντρύνει το πράγμα, αλλά απλούς συντηρητικούς, παραδοσιακούς, δηλαδή, Αμερικανούς.
Γίνεται, επομένως, έκκληση να σταματήσει όλο αυτό πριν να είναι πολύ αργά. Το μήνυμα-«τελεσίγραφο» στους διεθνιστές φαίνεται να είναι σαφές, αν ληφθούν σοβαρά υπόψη όσα γράφονται και ειπώνονται: Ο εμφύλιος πόλεμος είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουν, καθώς η δεξιά τάξη πραγμάτων δεν θα σταματήσει μέχρι να επικρατήσει. Ή μέχρι να καταστραφεί τελικά, αυτό που γνωρίζαμε ως Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
photo αρχείου Freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Πολωνία ανοίγει και πάλι δύο συνοριακά περάσματα με τη Λευκορωσία
- Άφωνοι οι κάτοικοι της Νυρεμβέργης! Εκατοντάδες πρόβατα πέρασαν μέσα από την πόλη για να πάνε στα χειμαδιά, vid
- Υπογράφηκε η σύμβαση για την 4η φρεγάτα Belharra
- «Έπεσαν» οι υπογραφές από Ζελένσκι-Μακρόν για 100 Rafale και πυραύλους – Μιλούν για «ιστορική» συμφωνία, vid
- Αντιδρά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για δημοσίευμα με τον ΠτΔ
- Γερμανός ΥΠΑΜ: «Ίσως ζήσαμε το τελευταίο ειρηνικό καλοκαίρι» – Τι απάντησε η Ζαχάροβα
- Ο μεγαλύτερος «σύγχρονος» κρατήρας στον κόσμο βρέθηκε κρυμμένος σε κοινή θέα στην Κίνα
- Βρέθηκε βραχιόλι σε νεκρόπολη στην Ισπανία – Τα μυστικά που αποκαλύπτει για την Ευρώπη της Εποχής του Χαλκού
- Το Κρεμλίνο ελπίζει σε μια συνάντηση Πούτιν-Τραμπ μόλις ολοκληρωθεί η προετοιμασία της
- Πήγε Γαλλία ο Ζελένσκι! Δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια πρόθεση να σταματήσει ο πόλεμος









