Η διάσημη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Jessie J, έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και σχεδιάζει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά την εμφάνισή της στο Summertime Ball που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στο Στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.
Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Jessica Cornish, δήλωσε σε ένα βίντεο που μοιράστηκε σε ανάρτησή της στο Instagram ότι «ο καρκίνος είναι χάλια σε κάθε του μορφή αλλά κρατάω τη λέξη “πρώιμο”».
«Ήθελα απλώς να είμαι ανοιχτή και να το μοιραστώ. Πρώτον, επειδή εγωιστικά, δεν το συζητάω αρκετά» ανέφερε η σταρ στο κλιπ. «Επίσης, ξέρω πόσο πολύ με έχει βοηθήσει στο παρελθόν το να μοιράζομαι πράγματα, με άλλους ανθρώπους να μου δίνουν την αγάπη και τη στήριξή τους, αλλά και τις δικές τους ιστορίες. Είμαι ένα ανοιχτό βιβλίο. Ραγίζει η καρδιά μου που τόσοι πολλοί άνθρωποι περνούν παρόμοια και χειρότερα – αυτό είναι κάτι που με σκοτώνει» εξήγησε στους θαυμαστές της.
Η Jessie J, πρόσθεσε ότι ανακάλυψε την ασθένεια πριν την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «No Secrets», τον Απρίλιο.
«Η χρονική του στιγμή είναι τρελή αλλά και όμορφη και μου έχει δώσει αυτή την απίστευτη προοπτική αυτό το διάστημα. Αλλά ειλικρινά πρέπει να το επεξεργαστώ και να μιλήσω γι’ αυτό και χρειάζομαι μια αγκαλιά. Με έχετε αγαπήσει σε όλες τις καλές και τις δύσκολες στιγμές μου. Και δεν θέλω αυτό να είναι διαφορετικό» συμπλήρωσε.
Μετά τη συγκινητική ανάρτησή της, η Jessie J δέχτηκε πληθώρα ενθαρρυντικών μηνυμάτων μεταξύ άλλων από τις Ρίτα Όρα (Ora Rita), Κέιτι Πέρι (Kate Perry), Γκάμπι Ρόσλιν (Gaby Roslin) και Λι-Αν Πίνοκ (Leigh-Anne Pinnock)
Η Jessie J που έχει έναν 2χρονο γιο, τον Sky με τον αστέρα του μπάσκετ Chanan Colman, αναμένεται να εμφανιστεί στο διάσημο στάδιο του Λονδίνου την Κυριακή 15 Ιουνίου, σύμφωνα με τον Guardian.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Στέλλα Αλεβιζοπούλου / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA -EPA )
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









