Ο 53χρονος Τζάστιν Τριντό παρευρέθηκε στο κτίριο της Γερουσίας της Οτάβα την Τρίτη για την έναρξη της νέας συνόδου του κοινοβουλίου, όπου παρευρισκόταν ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ και η βασίλισσα Καμίλα.
Αλλά όταν ο πολιτικός επέλεξε να φορέσει ένα παράξενο ζευγάρι παπούτσια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έμειναν άναυδοι.
Ο Τριντό, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του πρωθυπουργού του Καναδά τον Ιανουάριο, φόρεσε ένα μπλε κοστούμι αλλά αξιοσημείωτα, το συνδύασε με μερικά φωτεινά πράσινα και κόκκινα αθλητικά παπούτσια.
Η απόφασή του να φορέσει εξαιρετικά casual παπούτσια στην επίσημη εκδήλωση προκάλεσε αναστάτωση στον X, πρώην Twitter , καθώς κάποιος έγραψε: «Εντελώς ασεβές – ο Τριντό είναι κλόουν».
«Ο πρώην πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, φοράει μερικά ενδιαφέροντα παπούτσια για τα σημερινά εγκαίνια του Κοινοβουλίου», έγραψε ένα άτομο.
«Απίστευτο», έγραψε ένας άλλος.
Ο Τζάστιν παρευρέθηκε στην εκδήλωση την Τρίτη μαζί με τη μητέρα του, Μάργκαρετ Τριντό.
Ο βασιλιάς Κάρολος προσκλήθηκε από τον νέο πρωθυπουργό της χώρας Μαρκ Κάρνεϊ για να εγκαινιάσει επίσημα τη νέα σύνοδο του κοινοβουλίου, σε αυτό που ερμηνεύεται ευρέως ως ένδειξη από τον Καναδά ότι η κυριαρχία του δεν πωλείται.
Σύμφωνα με μια πηγή, ο Τζάστιν έχει νοικιάσει ένα διαμέρισμα στην Οτάβα όπου αναμένεται να μείνει τουλάχιστον μέχρι τα μικρότερα παιδιά του, η 16χρονη Έλλα-Γκρέις και ο 11χρονος Χάντριεν, να τελειώσουν το σχολείο.
Μοιράζεται τα παιδιά και τον 17χρονο γιο τους, Ξαβιέ, με τη Σόφι Γκρεγκουάρ Τριντό, από την οποία ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Αύγουστο του 2023.
Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA- EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεατρικό Φεστιβάλ Ιθάκης 2025: Από 29 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου το νησί ζει στον ρυθμό του θεάτρου
- Τουρκία: Έκανε παρανάλωμα του πυρός προϊόντα σε σούπερ μάρκετ, video
- Novartis: Ενοχή για τους “Μάξιμο Σαράφη” και “Αικατερίνη Κελέση” αποφάσισε το δικαστήριο
- Καρκίνος του προστάτη: Πρώτος σε συχνότητα στη χώρα μας και τρίτος στην Ευρώπη
- Παπαγάλοι VS Σκύλοι: Μια σχέση…αγάπης και μίσους! Τρελό βίντεο
- Αυτό μπορούν να κάνουν από σήμερα οι Ρώσοι στην Κίνα
- ΥΠΟΙΚ: Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 8,696 δισ. ευρώ καταγράφηκε στον προϋπολογισμό το 8μηνο εφέτος
- Θεσσαλονίκη: Διεθνής ημερίδα για τον Αριστοτέλη, την πολιτική, την ηθική φιλοσοφία και την Τεχνητή Νοημοσύνη
- “Φέρτε με πίσω στην Ελλάδα” – Ο λόγος που Γερμανίδα θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας! vid
- Oktoberfest 2025 στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης με δωρεάν είσοδο
Κύρια Θέματα

















