«Ο Μπάρον δεν υπέβαλε αίτηση για το Χάρβαρντ και οποιοσδήποτε ισχυρισμός ότι αυτός ή κάποιος εκ μέρους του υπέβαλε αίτηση είναι εντελώς ψευδής», δήλωσε ο Νίκολας Κλέμενς, διευθυντής επικοινωνίας της πρώτης κυρίας.
Η κατάσταση εισαγωγής του 19χρονου είχε γίνει αντικείμενο έντονων εικασιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν μέσω των επανειλημμένων επιθέσεων του πατέρα του — και της ακύρωσης επιχορηγήσεων και άλλων ομοσπονδιακών κονδυλίων — στο ίδρυμα του Ivy League.
Ο Μπάρον Τραμπ ολοκλήρωσε το πρώτο του έτος στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αφού αποφοίτησε από την Ακαδημία Oxbridge στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, την άνοιξη του 2024.
«Έχει απίστευτες ικανότητες στην τεχνολογία», δήλωσε ο Τραμπ στη Λόρα Ίνγκραχαμ του Fox News σε συνέντευξή του τον Μάρτιο, όταν ρωτήθηκε αν ο γιος του θα διαπρέπει στην πολιτική ή στις επιχειρήσεις. «Ο Μπάρον είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος».
Ο Τραμπ είχε δηλώσει προηγουμένως στην εφημερίδα The Post ότι πολλά σχολεία είχαν προσφέρει στον γιο του την εισαγωγή, χωρίς να αποκαλύψει ποια .
«Είναι λίγο ψηλός. Θα σας πω, είναι ψηλός, αλλά είναι ένας όμορφος τύπος. Και ήταν πραγματικά ένας εξαιρετικός μαθητής. Και του αρέσει η πολιτική. Είναι κάπως αστείο», δήλωσε ο Τραμπ στην εκπομπή «Kayal and Company» στο Talk Radio 1210 WPHT της Φιλαδέλφειας πέρυσι.
Ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Stern School του NYU και αναμένεται να αποφοιτήσει με την τάξη του 2028.
Ο Τραμπ απέκτησε πτυχίο στα οικονομικά από το Wharton School του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια το 1968.
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-CNP POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Πούτιν για τη Σελήνη μετά το 2030
- Είπαν τα κάλαντα στον Ν. Ανδρουλάκη
- Λονδίνο: Στο Μουσείο Ντίκενς αναβιώνει το πνεύμα των Χριστουγέννων της Βικτωριανής Εποχής
- Κι όμως, τα μπάνια… συνεχίζονται στην «εμπλόλεμη» Οδησσό, vid
- Γιατί δεν συμβαίνει στην Ελλάδα αυτό που συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης;
- Γάλλοι αγρότες πυρπολούν σημαίες της Ε.Ε., vid
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 13χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από έξι νεαρούς
- Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 14χρονου δικυκλιστή – Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς σε δρόμους της Τούμπας
- Μπλόκα: Σε ποια σημεία δύο αυτοκινητόδρομων της Δυτικής Ελλάδας εκτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων
- Παπαθανάσης: Νέα αύξηση €250 εκατ. του προϋπολογισμού για νέες τουριστικές ΜμΕ
Κύρια Θέματα









