Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τον Σμηναγό (Ι) Κωνσταντίνο Ηλιάκη πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Παρασκευή 23 Μαΐου, στην Κάρπαθο, παρουσία του υφυπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Αθανάσιου Δαβάκη.
Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), στην τελετή παραβρέθηκαν βουλευτές των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων, ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, αντιπτέραρχος (Ι) Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και ως εκπρόσωπος του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας στρατηγού Δημήτριου Χούπη και του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη, ο δήμαρχος Καρπάθου Μιχαήλ Φελλουζής, εκπρόσωποι των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων Στρατού και Ναυτικού, ο αντιδήμαρχος δήμου Χανίων Στυλιανός Μιχαηλάκης, μέλη της οικογένειας, αντιπροσωπείες αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών, εκπρόσωποι Συλλόγων, πολιτειακές και θρησκευτικές αρχές καθώς και πλήθος κόσμου.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συρία: Οι συγκρούσεις μεταξύ στρατού και Κούρδων φέρονται να απειλούν την ειρηνευτική διαδικασία με το PKK στην Τουρκία
- Το άτυπο «διάγγελμα» της Μελάνια στους Αμερικανούς: «Έχουμε ανάγκη την ενότητα»
- Χωρίς τέλος η τραγωδία στην Ινδονησία: 23 στρατιωτικοί νεκροί στις κατολισθήσεις στη δυτική Ιάβα
- ΑΑΔΕ για τις αλλαγές στους ΚΑΔ: Δεν επηρεάζει την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων
- Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια για το δυστύχημα με τους νεκρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ
- Δυστύχημα στη Ρουμανία: Το συλλυπητήριο μήνυμα Σαββίδη – Αγωνία για τους τραυματίες
- Αεροπορικώς μεταβαίνει στην Τιμισοάρα ο πρόξενος της Ελλάδας, για το πολύνεκρο τροχαίο
- Φίτσο: Η Ε.Ε. θα πληρώσει θανάσιμα την ηλίθια απόφαση να απαγορεύσει το ρωσικό αέριο – Vid
- Αυτός είναι ο «πιο λεπτομερής χάρτης» της σκοτεινής ύλης που παρουσιάστηκε έως σήμερα – Δείτε εικόνα
- Μητσοτάκης για δυστύχημα στη Ρουμανία: «Βαθιά συγκλονισμένος»









