δήλωσε από το βήμα της Βουλής, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αναφερόμενη στην πρόταση του γγ του ΚΚΕ για κοινό κείμενο των κομμάτων προς την κυβέρνηση για να αναλάβει πρωτοβουλίες σχετικά με τη Γάζα, η κα Κωνσταντοπούλου είπε ότι είναι αυτονόητη η ανταπόκρισή μας και η θετική μας στάση.
Είναι ένα θέμα, για το οποίο ζητώ το τελευταίο διάστημα σύγκληση συμβουλίου αντιπολίτευσης καθώς, οφείλει (η αντιπολίτευση) να αρθεί στο ύψος της είπε η κα Κωνσταντοπούλου.
Σχολιάζοντας σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού για τις εξελίξεις στο Παλαιστινιακό, η κα Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ιστορία δεν θα καταγράψει τον κ. Μητσοτάκη «μόνο με τις λέξεις που εκείνος φοβάται: λίγος, μοιραίος, άβουλος. Θα τον καταγράψει και με εκείνη τη λέξη, που αντικατοπτρίζει την συμμετοχή του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής σας, σε αυτό που συμβαίνει στα εγκλήματα που διαπράττονται, από το κράτος του Ισραήλ, σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Συνένοχος. Ο κ. Μητσοτάκης είναι συνένοχος, Η κυβέρνηση σας είναι συνένοχη» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Eυλογιά των αιγοπροβάτων: Παρατείνονται έως τις 15/4 τα προληπτικά μέτρα στην Κρήτη
- Η Τουρκία συνεχίζει τις συνομιλίες για να σταματήσει η κλιμάκωση του πολέμου με το Ιράν
- Πιάστηκε συμμορία που έκλεβε από καταστήματα ηλεκτρονικών – Πώς δρούσε
- ΗΠΑ/Ιαπωνία – Κίνα: Ένα καθόλου ευχάριστο σενάριο
- Τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες της Γης από την αποστολή Artemis II δημοσίευσε η NASA
- Βουλή: Την Πέμπτη του Πάσχα η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το κράτος δικαίου
- Μέση Ανατολή: Σε αδιέξοδο κατέληξε η μεσολάβηση του Πακιστάν και άλλων χωρών, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 του Τραμ
- Γ. Παναγόπουλος: Παρείχα κάθε στοιχείο – Ως πρόεδρος της ΓΣΕΕ συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου
- Οδηγίες για την Ασφάλεια των Τροφίμων στο Πασχαλινό Τραπέζι – Δείτε αναλυτικά









