Λίγο πριν από τις 11:00 τοπική ώρα (12:00 ώρα Ελλάδος) υπήρξε προειδοποίηση για βόμβα σε ένα αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο.
«Περίμετρος ασφαλείας δημιουργήθηκε γύρω από το αεροπλάνο», πράγμα που κατέστησε αναγκαίο το κλείσιμο του διαδρόμου προσγείωσης και απογείωσης και ως εκ τούτου τη διακοπή της λειτουργίας του αεροδρομίου. Οι περίπου 166 επιβάτες του αεροπλάνου που προερχόταν από την Πορτογαλία απομακρύνθηκαν.
«Οι αρμόδιες αρχές διεξήγαγαν τις τελευταίες επιθεωρήσεις», διευκρίνισε η εκπρόσωπος. Η λειτουργία του αεροδρομίου επανήλθε λίγο πριν από τις 14:00 (15:00 ώρα Ελλάδας).
Το αεροδρόμιο του Σαρλερουά, νότια των Βρυξελλών, αποτελεί σημαντικό ευρωπαϊκό κόμβο για την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πιθανή συνάντηση των ΥΠΕΞ Τουρκίας, Πακιστάν, Σ. Αραβίας και Αιγύπτου μέσα στο Σαββατοκύριακο για το Ιράν
- Γ. Μέτσιος – Καθ. Παν. Θεσσαλίας: Η αύξηση της φυσικής δραστηριότητας είναι πολύ σημαντική σε όλα τα στάδια του καρκίνου
- Π. Μαρινάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν το 2027»
- Ρομποτόσκυλα του στρατού με… πυραύλους! Δεν αστειεύονται οι Κινέζοι – Vid
- Άκης Σκέρτσος: Η Ελλάδα καταγράφει τη 2η μεγαλύτερη βελτίωση στον ΟΟΣΑ στη δημόσια ακεραιότητα
- Προκριματικά EURO: «Φορτσάρει» η εκπληκτική Εθνική Ελπίδων με νέα 5άρα
- Το σπίτι στο Μανχάταν που έχει θέα σαν από…κελί φυλακής! vid
- Στο κέντρο του Λος Άντζελες η νέα στέγη των Όσκαρ από το 2029
- Χαλκιδική: Άνοδος της οικονομικής συγκυρίας αλλά ακρίβεια, υποδομές και έλλειψη προσωπικού παραμένουν
- Μαξίμου κατά Ανδρουλάκη: «Δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στον κόσμο»









