Σύμφωνα με την Πλεύση Ελευθερίας
«κατά την παραμονή της η Ζωή, θα επισκεφτεί και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους στον χώρο της υγείας, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τις συνθήκες εργασίας, τις σοβαρές ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές, εν μέσω κρίσιμων προκλήσεων για το δημόσιο σύστημα υγείας.
Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Σύμπραξης “Όλη η ΔΕΘ ένα Πάρκο”, στηρίζοντας τον αγώνα για την ανάπλαση του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ως ενιαίο πράσινο πνεύμονα για την πόλη και τους κατοίκους της».
«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με φορείς, συλλογικότητες, εμπόρους, φίλους και μέλη του κινήματος, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την ανάδειξη των πραγματικών αναγκών και αιτημάτων της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης.
Η επίσκεψή της θα συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 14 Μαΐου 2025, με επίσκεψη στη Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης και συνάντηση με τον Πρόεδρο των εμπόρων και τον Πρόεδρο των φορτοεκφορτωτών, στο πλαίσιο της συνεχούς επαφής της με την κοινωνία και τους ανθρώπους της εργασίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.
ΑΠΕΜΠΕ,Θ. Αξελός – Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν πετρελαιοφόρο στον Ινδικό Ωκεανό
- Σαν σήμερα 16 Φεβρουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Προς Σομαλία: Η πρώτη αποστολή τουρκικού γεωτρυπάνου εκτός τουρκικών υδάτων
- Σήμερα οι υπογραφές με Chevron -Helleniq Energy για έρευνες υδρογονανθράκων
- Το μήνυμα του Ρούμπιο προς την Ευρώπη
- Η Ελληνίδα που ταξιδεύει την κρητική λύρα στο εξωτερικό και εντυπωσιάζει – ΒΙΝΤΕΟ
- ΒΙΝΤΕΟ: Ανθρωποειδές ρομπότ επιδεικνύει τις ικανότητές του στο…χορό των σπαθιών
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Φεβρουαρίου
- Με ΒΙΝΤΕΟ απάντησε ο Μεντβέντεφ στις απειλές Ζελένσκι για Πούτιν: «Ψείρα με κενό βλέμμα»
- Δεξιά πολιτική πίεση στον πλανήτη! Τι θα κάνει η Ευρώπη;









