Συναγερμός στη Λάρισα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα – Αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά στο σημείο

Τηλεφώνημα για βόμβα στο υποκατάστημα της τράπεζας της Alpha Bank κινητοποίησε τις Αρχές στη Λάρισα σήμερα νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο μετά τις 5 μ.μ.

Το ανώνυμο τηλεφώνημα έγινε στις 16.55 από άτομο με αλλοιωμένη φωνή το οποίο κάλεσε την Αστυνομία και απείλησε για βόμβα στην τράπεζα Alpha Bank χωρίς να διευκρινίσει σε ποιο υποκατάστημα.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν τις περιοχές τόσο στον πεζόδρομο της Παπαναστασίου (φωτο), όσο και στην Ηρώων Πολυτεχνείου, αλλά και στην Καραμανλή.

Γύρω και μέσα στα υποκαταστήματα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ελέγχουν το χώρο, ενώ στα σημεία έσπευσαν και οι διευθυντές των τραπεζών.

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από onlarissa. gr / Πηγή βίντεο: onlarissa.gr / photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί