Οι Τούρκοι εξόργισαν τους Ινδούς: «Θα σας κάψουμε – Να στηρίξουμε τους Έλληνες»

Οι Τούρκοι φαίνεται πως έχουν ταλέντο στο να κάνουν διαρκώς εχθρούς.

Εν μέσω ολοένα και αυξανόμενης έντασης, που έχει φτάσει στα πρόθυρα πολέμου, ανάμεσα στο Πακιστάν και την Ινδία, ο ρόλος της Τουρκίας αρχίζει να ενοχλεί τους Ινδούς.

Χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί στην αχανή χώρα της Ασίας είναι η στάση του διάσημου -απόστρατού πλέον- Στρατηγού GD Bakshi, ο οποίος έθιξε τη στρατιωτική συμμαχία του Πακιστάν με την Τουρκία.

Ο ίδιος απείλησε τους Τούρκους με… ολοκαύτωμα σε περίπτωση που βοηθήσουν το Πακιστάν σε έναν πόλεμο με την Ινδία, θυμίζοντάς τους πως η Ινδία είναι πυρηνική δύναμη:

«Η Τουρκία παρεκτρέπεται για αρκετό καιρό ξέρετε. Η Τουρκία θέλει να γίνει ο αυτόκλητος «χαλίφης» όλων των μουσουλμάνων.

Αυτό μάλιστα τη στιγμή που συνεργάζεται ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ με όλα αυτά που κάνουν κατά των Παλαιστίνιων. Και μετά λέει (σ.σ. η Τουρκία) πως θέλει να γίνει χαλίφης.

Ξεχνάτε ότι η Ινδία είναι μία πυρηνική δύναμη. Η Ινδία μπορεί να ανατινάξει ολόκληρη την Τουρκία εάν απαιτηθεί. Οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει!

Παίρνουν στρατιώτες από διάφορα μέρη της Τουρκίας και των κουρδικών περιοχών και τους στέλνουν στο Κασμίρ. Τους στέλνουν υποτίθεται σαν τουρίστες!».

Αναφερόμενος στην Ελλάδα και ακολουθώντας το διαχρονικό (ο εχθρός του εχθρού μου είναι “φίλος” μου) ο Ινδός πρώην αξιωματικός δήλωσε τα εξής:

«Μπορούμε κι εμείς να παίξουμε το παιχνίδι. Οφθαλμός αντί οφθαλμού. Έχουν έναν δυνατό εχθρό, τους Έλληνες. Πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα ενάντια στην Τουρκία».

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί