Όπως μεταδίδεται, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Κυριακή ότι είχε «πολύ καλές συνομιλίες» το Σαββατοκύριακο για τη Ρωσία και την Ουκρανία.
«Είχαμε μερικές πολύ καλές συνομιλίες για τη Ρωσία και την Ουκρανία το Σαββατοκύριακο», δήλωσε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο South Lawn του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με το TASS.
«Είχαμε στην πραγματικότητα μερικές πολύ καλές συζητήσεις με τη Ρωσία και την Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες. Θα σας πω ότι υπάρχει τεράστιο μίσος μεταξύ των δύο πλευρών, ακόμη και μεταξύ των στρατηγών τους. Δηλαδή, υπάρχει τεράστιο μίσος εκεί, αλλά είχαμε μερικές πολύ καλές συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες», πρόσθεσε ο πρόεδρος. Δεν διευκρίνισε για τι είδους διαπραγματεύσεις αναφερόταν.
Νωρίτερα, ο Τραμπ δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον ήταν πιο κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με ένα από τα μέρη της σύγκρουσης στην Ουκρανία, αλλά αρνήθηκε να διευκρινίσει ποια. Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι η επίτευξη συμφωνίας για την Ουκρανία «μπορεί να είναι πολύ κοντά». Ταυτόχρονα, παραδέχτηκε ότι αυτό μπορεί να είναι «εντελώς αδύνατο να γίνει».
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-POLITICO POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Σύννεφα» στις σχέσεις Πολωνίας-Ουκρανίας; Τι εκτιμά ο Πολωνός πρόεδρος
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι θεωρεί ο Ρούμπιο σε σχέση με την θέση των ΗΠΑ
- Σοκάρουν οι εικόνες από Ταϊπέι: Ένοπλος με μαχαίρι σκόρπισε τον θάνατο, τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες
- Ένα μήνυμα για το μέλλον! Ο Πούτιν αφήνει ξανά τον κόσμο άφωνο
- Χανιά: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Καταδίκη του «ερευνητή» για απόπειρα εξαπάτησης της οικογένειας του γιατρού
- Στήριξη Ρωσίας σε Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ δεν ανησυχούν
- ΔΥΠΑ: 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025
- Ο Jean Paul Gautier λάτρης της Ελλάδας, τρελαίνεται για ντολμαδάκια – Τρώει σαν παραδοσιακός Έλληνας
- Περιοδεία του Σωκράτη Φάμελλου στη Θεσσαλονίκη – Οι περιοχές που θα επισκεφθεί
- Στην πατρική κατοικία του Βούτσιτς βρέθηκε ο Δένδιας









