Το Punchbowl News ανέφερε την Τρίτη ότι η Amazon « σύντομα θα εμφανίζει πόσο οι δασμοί του Τραμπ προσθέτουν στην τιμή κάθε προϊόντος».
Η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λίβιτ, το χαρακτήρισε «εχθρική και πολιτική πράξη» απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την έκθεση Punchbowl. Είπε ότι «μόλις μίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο σχετικά με την ανακοίνωση της Amazon».
Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της Amazon, Tim Doyle, δήλωσε στο GeekWire: «Η ομάδα που διαχειρίζεται το εξαιρετικά χαμηλό μας κατάστημα Amazon Haul εξέτασε την ιδέα της καταχώρισης χρεώσεων εισαγωγής σε ορισμένα προϊόντα. Αυτό δεν εγκρίθηκε ποτέ και δεν πρόκειται να συμβεί».
Στα σχόλιά της στην ενημέρωση του Λευκού Οίκου , η Λίβιτ ρώτησε: «Γιατί δεν το έκανε αυτό η Amazon όταν η κυβέρνηση Μπάιντεν αύξησε τον πληθωρισμό στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 40 ετών;»
Είπε επίσης ότι «δεν αποτελεί έκπληξη», ενώ έδειξε ένα αντίγραφο ενός άρθρου του Reuters από το 2021 σχετικά με τη συνεργασία της Amazon με έναν κινεζικό βραχίονα προπαγάνδας.
Ερωτηθείς για το αν ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, «εξακολουθεί να είναι υποστηρικτής του Τραμπ», η Λίβιτ απάντησε: «Δεν θα μιλήσω για τις σχέσεις του προέδρου με τον Τζεφ Μπέζος, αλλά θα σας πω ότι αυτή είναι σίγουρα μια εχθρική και πολιτική ενέργεια από την Amazon».
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-AP POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ στέλνει κορυφαίο Υπουργό του στον Όρμπαν
- Γερμανία: Καταγράφεται αύξηση επιθέσεων εναντίον δημοσιογράφων ή ΜΜΕ
- Μεσανατολικό: Η κίνηση του Ισραήλ που βρίσκει αντίθετο μέχρι και τον Τραμπ
- Ουκρανικό ζήτημα: Εγγυήσεις ασφαλείας ζητούν και οι Ρώσοι
- Νέος χαμός στο διαδίκτυο για τον Δούρειο Ίππο στην Οδύσσεια του Νόλαν!
- Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ: Όταν Ιάπωνες μαθητές τραγούδησαν άψογα τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας
- Επιχειρησιακές αλλαγές στους κόλπους του ΝΑΤΟ: Ποιά Στρατηγεία παραδίδουν οι ΗΠΑ;
- Η αλλαγή στην στρατηγική της Δύσης σε σχέση με την Ουκρανία
- Τασούλας: Η ελληνική γλώσσα μιλιέται από λίγους, ωστόσο απλώνει τις ρίζες της σ’ όλες τις γλώσσες του δυτικού κόσμου
- Συζήτηση Γεραπετρίτη – Μπαμπινιώτη για την παγκόσμια ημέρα της ελληνικής γλώσσας









