Πρωτιά για την Ρωσία έχει επιτευχθεί και στην νέα ψηφιακή εποχή, την οποία, κατά τα φαινόμενα, θέλουν όλες οι μεγάλες δυνάμεις, θέλουν και τα δύο κέντρα εξουσίας – διεθνιστική και δεξιά τάξη πραγμάτων.
Σύμφωνα με την Μόσχα, η Ρωσία διατηρεί ψηφιακή κυριαρχία παρά τις κυρώσεις, τις κυβερνοεπιθέσεις και τους τεχνολογικούς περιορισμούς.
«Η Ρωσία όχι μόνο έχει διασφαλίσει την ακεραιότητα και την ασφάλεια της υποδομής πληροφοριών ζωτικής σημασίας, αλλά διατηρεί επίσης με σιγουριά την ηγετική της θέση παγκοσμίως στην ψηφιοποίηση», δήλωσε στο Sputnik ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Sergey Vershinin.
Πρόσθεσε ότι τα προγράμματα που ξεκίνησε η κυβέρνηση για την αντικατάσταση των ξένων τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών ήδη αποφέρουν αποτελέσματα.
Η Ρωσία είναι έτοιμη να μοιραστεί με τους εταίρους της την εμπειρία της προστασίας της κυριαρχίας στον χώρο της πληροφόρησης, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.
«Η [Ρωσία], ίσως όπως καμία άλλη στον κόσμο, έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια μια άνευ προηγουμένου κακόβουλη εκστρατεία, πίεση στα εγχώρια δίκτυα υπολογιστών και εξωτερικά εποπτευόμενο έγκλημα υπολογιστών», είπε ο Βερσίνιν.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποδόσφαιρο-Super League (Play Off 5-8, 1η αγωνιστική): Αυτά είναι τα αποτελέσματα
- Παρουσία της υπ. Παιδείας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 111ης Συνόδου Πρυτάνεων
- Λαβρόφ προς ΗΠΑ: Εγκαταλείψτε τα τελεσίγραφα στο Ιράν
- ΟΠΕΚ: Συμφωνία για αύξηση παραγωγής πετρελαίου – Ανησυχία για το κόστος αποκατάστασης των ζημιών
- Γιατί οι τυροκομικές επιχειρήσεις της Λέσβου ανακοίνωσαν διακοπή λειτουργίας στις 8/4
- Πώς λούζονται στο διάστημα οι αστροναύτες; Ένα βίντεο λύνει την απορία
- H πιο εντυπωσιακή είσοδος ενυδρείου βρίσκεται… φυσικά στην Κίνα (ΒΙΝΤΕΟ)
- Έξαλλος ο Τραμπ με Ιράν: «Ανοίξτε τα γ… Στενά, τρελοί, αλλιώς θα ζήσετε την κόλαση»
- Το ΝΑΤΟ είναι σε κρίση! Ποιό θα είναι το μέλλον του;
- Νομίζετε ότι είναι ξερό φύλλο πεσμένο στο έδαφος; Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος









