Η κόρη του Tim Walz έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ότι αν ο Ιησούς ζούσε σήμερα, η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ «θα ισχυριζόταν ότι ήταν μέλος της συμμορίας MS-13» και θα Τον είχε απελάσει!
Η Hope Walz, 24 ετών, έκανε το σχόλιο σε ένα viral TikTok που είχε προβληθεί περισσότερες από 46.000 φορές από το βράδυ της Κυριακής και έχει προκαλέσει τεράστιο κύμα οργής!
«Αν ο Ιησούς ζούσε σήμερα και στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή η κυβέρνηση θα Τον είχε ήδη πάρει και θα Τον είχε απομακρύνει από αυτή τη χώρα χωρίς τη δέουσα διαδικασία», είπε.
Η κόρη του αποτυχημένου Δημοκρατικού υποψηφίου για την αντιπροεδρία Walz πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση Τραμπ θα είχε «υποστηρίξει ότι ήταν μέλος της συμμορίας MS-13 για να προσπαθήσει να δικαιολογήσει ότι δεν Του δόθηκε η δέουσα διαδικασία, σαν να υπήρχε κάποιος δικαιολογημένος λόγος για να μην δοθεί σε κανέναν η δέουσα διαδικασία».
«Αλλά ναι, ο κόσμος δεν θέλει να μιλήσει για αυτό», πρόσθεσε η κόρη του Κυβερνήτη της Μινεσότα .
Η απίστευτα σοκαριστική αυτή δήλωση έρχεται καθώς η συζήτηση για τη μετανάστευση επικεντρώνεται στον μετανάστη από το Ελ Σαλβαδόρ, Kilmar Abrego Garcia, 29 ετών, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι ήταν μέλος της διαβόητης συμμορίας και απελάθηκε στη διαβόητη μέγα-φυλακή στην πατρίδα του τον περασμένο μήνα.
Τα αρχεία του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας δείχνουν ότι ο πατέρας τριών παιδιών ήταν ύποπτος για εμπορία ανθρώπων το 2022. Αρκετά δικαστήρια αποφάνθηκαν ότι απελάθηκε κατά λάθος και ζήτησαν να επιστρέψει στις ΗΠΑ – κάτι που ο Τραμπ αρνήθηκε.
Επίσης αρκετοί ακόλουθοί της που σχολίασαν το βίντεο του Walz TikTok έκαναν παραλληλισμούς μεταξύ του Ιησού και του Abrego Garcia.
Το βίντεο προκάλεσε κατακραυγή και θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο. Μερικά μόνο από τα σχόλια έγραφαν: “Είναι ψυχοπαθής”, “Τι παράξενη οικογένεια” και “Δες τον πατέρα της και κρίνε!”.
Μια ακόμα σχολίασε: “Οι Δημοκρατικοί είναι οι πιο ανόητοι άνθρωποι στην Αμερική. Βγάλε το όνομα του Ιησού από το στόμα σου βρομερή κομμουνίστρια”.
Tim Walz’s daughter says the Trump Administration would’ve deported Jesus… comparing Him to MS-13 terrorist Kilmar Abrego Garcia.
— Benny Johnson (@bennyjohnson) April 19, 2025
This is insanity.
pic.twitter.com/L0t5wWDa4J
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ρωσικές δυνάμεις αναφέρουν πως διατηρούν υπό πλήρη έλεγχό την πόλη Κουπιάνσκ
- Δεν μπορεί να αγνοούνται αυτές οι φωνές στην Ευρώπη και να ακούγονται μόνο όσες θέλουν πόλεμο
- Στα “λευκά” η Νέα Υόρκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Σπάνιες εικόνες με το Central Park καλυμμένο με χιόνι
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Το τέλος των τριών ευρώ, δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών
- “Stranger Things”: Τα πιο σκοτεινά μυστικά του Χόκινς στο νέο τρέιλερ- “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
- Τρίνινταντ και Τομπάγκο: Άδεια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια της χώρας
- Ρεκόρ βροχοπτώσεων «ζωντάνεψε» μια εξαφανισμένη λίμνη στην Κοιλάδα του Θανάτου – Δείτε εικόνα
- Νέα δημοσκόπηση: Διατηρεί σταθερά την διαφορά από το δεύτερο κόμμα η ΝΔ
- ΗΠΑ: Απετράπη βομβιστική επίθεση με προγραμματισμένη αφετηρία την παραμονή Πρωτοχρονιάς









