Από την περιορισμένης ισχύος έκρηξη προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές. Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί τηλεφώνημα το βράδυ της Παρασκευής πως δεν επρόκειτο για φάρσα.
Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας δήλωσε:
«Η βομβιστική επίθεση που έγινε σήμερα στα γραφεία της Hellenic Train είναι μια απολύτως καταδικαστέα πράξη.
Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, η οποία έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων, εργαζόμενων και περαστικών, σε ένα κεντρικό σημείο της Αθήνας και σε ώρα υψηλής κυκλοφορίας.
Τίποτα δεν δικαιολογεί την τρομοκρατία, καμία πράξη βίας δεν αποδίδει Δικαιοσύνη. Τον λόγο τώρα έχουν οι Αρχές και η Δικαιοσύνη».
Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης είπε τα εξής:
«Η σημερινή επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Hellenic Train είναι μια πράξη βίας που δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία. Την καταδικάζουμε.
Ο δρόμος για Δικαιοσύνη και άμεση απόδοση ευθυνών δεν περνά μέσα από την τρομοκρατία ενός εκρηκτικού μηχανισμού που είχε στόχο απλούς πολίτες και εργαζόμενους».
ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Μόσχα ζητάει εξηγήσεις από το Βελιγράδι για την πώληση όπλων στην Ουκρανία
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 14 Νοεμβρίου
- Τραμπ για Όρμπαν: «Θα έπρεπε να σέβονται την Ουγγαρία και αυτόν τον ηγέτη»
- Ο υπαινιγμός του Τραμπ έχοντας τον Όρμπαν δίπλα του ακούστηκε μέχρι τις Βρυξέλλες (video)
- Γάζα: Το Αζερμπαϊτζάν δεν σχεδιάζει να στείλει ειρηνευτικές δυνάμεις εάν δεν σταματήσουν οι συγκρούσεις
- Κυβερνητικές πηγές για την αποχώρηση του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά
- Αποχώρησε από την θέση του υφυπουργού ο Ευάγγελος Τουρνάς
- Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η φορολογική μεταρρύθμιση
- Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Δένδιας για την τεχνητή νοημοσύνη και όχι μόνο
- Η προειδοποίηση του «Δράκου» που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη









