Δικαίωμα αίτησης θα έχουν μόνο οι Δήμοι και οι Περιφέρειες που δεν έκαναν αίτηση για τις 6.000 θέσεις, οι οποίες είχαν διατεθεί αρχικά.
Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τις 6.000 θέσεις έληξε την Παρασκευή, καθώς υπερκαλύφθηκαν σε διάστημα δύο εβδομάδων.
Όπως αναφέρει η ΔΥΠΑ, το επόμενο χρονικό διάστημα θα τεθεί σε λειτουργία η σχετική πλατφόρμα για τις συγκεκριμένες θέσεις και θα ακολουθήσει ανακοίνωση.
Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης της ΔΥΠΑ για τη στήριξη των ανέργων της πληθυσμιακής ομάδας που αντιμετωπίζει σημαντικά εμπόδια ένταξης και επανένταξης στην αγορά εργασίας και απευθύνεται σε φορείς από ένα ευρύ φάσμα της δημόσιας διοίκησης, όπως Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, Δήμους, Περιφέρειες, αποκεντρωμένες διοικήσεις, καθώς και επιχειρήσεις και οργανισμούς της κεντρικής διοίκησης, των Δήμων και των Περιφερειών.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12 μήνες και η μηνιαία επιχορήγηση ανέρχεται στο 75% του μισθού και των ασφαλιστικών εισφορών, έως τα 750 ευρώ μηνιαία.
Μετά την κάλυψη των 26.500 θέσεων, που είχαν διατεθεί αρχικά, το πρόγραμμα επεκτάθηκε πρόσφατα, φτάνοντας τις 32.500 θέσεις, σε όλη την επικράτεια, ενώ τώρα οι θέσεις θα ανέλθουν στις 33.500.
Ο προϋπολογισμός των νέων θέσεων εργασίας ανέρχεται σε 17,5 εκατ. ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Ο βασικός ύποπτος αποφυλακίστηκε
- Αλεξανδρούπολη: Παρεμβάσεις για την καθαριότητα στον δρόμο που οδηγεί στον Συνοριακό Σταθμό Κήπων
- Bodybuilders VS Εργάτες οικοδομών: Ποιός κέρδισε σε αυτό το πείραμα, vid
- Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στον δήμο Πατρέων για τους πληγέντες της πυρκαγιάς του φετινού Αυγούστου
- Όλο και πιο ανθεκτικά κάνουν τα ανθρωποειδή τους οι Κινέζοι, vid
- Η στιγμή που ο δολοφόνος του δεξιού Κερκ μαθαίνει πως ίσως του επιβληθεί θανατική ποινή, vid
- Ζαπορίζια: Σβήστηκε φωτιά στην εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμου του πυρηνικού σταθμού
- Πώς το “ψηφιακό δίδυμο” του ανθρώπου φέρνει επανάσταση – Οι γιατροί «θα βλέπουν την εικονική εκδοχή του ασθενή»
- «Το ΝΑΤΟ δεν ξεκίνησε κανέναν πόλεμο», λέει ο Πάπας
- O Λευτέρης Πανταζής όπως δεν τον έχετε ξαναδεί με μακρύ μαλλί
Κύρια Θέματα

















