Αυτή η παραδοχή μάλιστα ήρθε ίσως από το τελευταίο μέσο που θα περίμενε κανείς, το CNN.
Σύμφωνα με τον αναλυτή, Harry Enten, ο Τραμπ ξεπέρασε ακόμα και τα ποσοστά που είχε κατά τις πρώτες εβδομάδες της πρώτης του θητείας το 2017.
«Το μόνο για το οποίο μιλάμε είναι πόσο αντιδημοφιλής είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι βασικά πιο δημοφιλής από ό,τι ήταν σε οποιοδήποτε σημείο της πρώτης θητείας και πιο δημοφιλής από ό,τι ήταν όταν κέρδισε τις εκλογές τον Νοέμβριο του 2024».
Ο αναλυτής του αμερικανικού δικτύου σχολίασε τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας σύμφωνα με την οποία το 45% των Αμερικανών δηλώνει ότι η χώρα τους βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση –το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό που μετράει η εταιρεία δημοσκοπήσεων από το 2009.
Το να ακούγεται ότι ο Τραμπ «παίζει χωρίς αντίπαλο» σε μέσα που παραδοσιακά ήταν εναντίον του λέει πολλά για το κλίμα στις ΗΠΑ το οποίο άλλαξε για τα καλά.
Πλέον δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν τον… Τζ. Ντ. Βανς, τον σημερινό αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, στη θέση του «διαδόχου» του Τραμπ το 2028.
ΑΠΕΜΠΕ – EPA-AP Pool photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος χτύπησε και τραυμάτισε ηλικιωμένο στο κέντρο της πόλης
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκρή σε ξενοδοχείο βρέθηκε η 34χρονη κόρη του Τόμι Λι Τζόουνς
- Επίδομα θέρμανσης: Οι ημερομηνίες των επόμενων πληρωμών
- Τουρκάλα 55 ετών ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ είναι …ο πατέρας της! Ζητά τεστ DNA
- Πρωτοχρονιά 2026: Η πάλλευκη Λήμνος από το διάστημα – Δείτε την εντυπωσιακή δορυφορική εικόνα
- Καιρός σήμερα: Παραμένει το τσουχτερό κρύο και ο παγετός στα ηπειρωτικά- Τοπικές βροχές στα δυτικά
- Ρώσος γιορτάζει την άφιξη του 2026…με έναν δικό του τρόπο! Επικό βίντεο
- Περνώντας μέσα από συνοικία του Βερολίνου λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, vid
- Νεότερος απολογισμός για τα θύματα μετά το εγκληματικό χτύπημα εναντίον της Χερσώνας, vid
- Τουρκία: Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στην Κωνσταντινούπολη για τη Γάζα









