Ο υποψήφιος για Όσκαρ Τζουντ Λο πρόκειται να υποδυθεί τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στην επερχόμενη πολιτική ταινία θρίλερ “Ο Μάγος του Κρεμλίνου” η οποία βασίζεται στο μπεστ σέλερ ντεμπούτο μυθιστόρημα του 2022 του Τζουλιάνο ντα Έμπολι.
Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Λο αποκάλυψε ότι δεν έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για το ρόλο του στο The Wizard of the Kremlin λόγω του πόσο τρομακτικό είναι το έργο.
“Το λέω διστακτικά γιατί δεν έχω ξεκινήσει πραγματικά να το δουλεύω ακόμα”, μοιράστηκε ο Law (μέσω του Deadline ). «Δηλαδή, έχω, αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει με Έβερεστ για να σκαρφαλώσω, οπότε βρίσκομαι στους πρόποδες και κοιτάζω ψηλά και σκέφτομαι: “Ω Χριστέ μου, τι είπα;” Έτσι νιώθω συχνά ενώ λέω ναι, «Θεέ μου, πώς θα το κάνω αυτό;». Αλλά ούτως ή άλλως, αυτό αφορά εμένα να τακτοποιήσω».
Τι είναι η ταινία Ο Μάγος του Κρεμλίνου;
Ο Μάγος του Κρεμλίνου θα σκηνοθετηθεί από τον Γάλλο σκηνοθέτη Olivier Assayas (Clouds of Sils Maria, Irma Vep), ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Emmanuel Carrère. Πρωταγωνιστές της ταινίας θα είναι οι Alicia Vikander , Jeffrey Wright , Paul Dano , Zach Galifianakis και Tom Sturridge. Η παραγωγή είναι του Olivier Delbosc, με τον Yorick Le Saux να είναι διευθυντής φωτογραφίας.
Ένας νεαρός Ρώσος σκηνοθέτης γίνεται σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς αυτός ανεβαίνει στην εξουσία στη μετασοβιετική Ρωσία, είναι πάνω κάτω το θέμα της ταινίας. Η πλοκή επικεντρώνεται στον Βαντίμ Μπαράνοφ, έναν άνθρωπο από τον στενό κύκλο του Πούτιν που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της σύγχρονης Ρωσίας από τη δεκαετία του ’90. Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου είναι ένας μακροσκελής μονόλογος του Μπαράνοφ, ο οποίος έχει ως πρότυπο τον Βλάντισλαβ Σούρκοφ στενό σύμβουλο του Πούτιν για σχεδόν δύο δεκαετίες.
Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Προβλημάτισε η εικόνα του Ζελένσκι: Δεν πάνε καλά τα πράγματα για το Ουκρανονάτο – Video
- Εκπρόσωπος ΝΔ: Να μην γίνει η κινητοποίηση των αγροτών, ταλαιπωρία των πολιτών
- Επικό ΒΙΝΤΕΟ: Αλλοδαπός βγαίνει από φορτηγό και «παγώνει» όταν ακούει για τη Ρωσία
- Βενιζέλος: «Οι μονοκομματικές κυβερνήσεις έχουν τελειώσει»
- Το μεγαλύτερο αεροπορικό ταξίδι στον κόσμο είναι γεγονός: Πτήση 29 ωρών από την Κίνα στην Αργεντινή
- Εκτός ελέγχου η βία ανηλίκων: Μαχαιρώθηκε από συμμαθήτριά της μέσα στο σχολείο!
- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο υποκλίνεται στον Μάρτιν Σκορσέζε
- «Δεν θα πεθάνουμε για την Ουκρανία»: Γάλλοι φωνάζουν εδώ και τώρα για έξοδο από την Ε.Ε. – Video
- «Ecce Homo»: Το έργο του Μουνκάτσι από την “Τριλογία του Χριστού” έφτιαξαν μαθητές με 150.000 τουβλάκια LEGO, vid
- Με κάθε μέσο προσπαθούν να εγκαταλείψουν την Ουκρανία για να γλιτώσουν την επιστράτευση, vid









