Ο 34χρονος νικητής των Grammy βγήκε από ένα μαύρο αυτοκίνητο στην ιστορική Γαλλική Συνοικία της πόλης φορώντας ένα μπλουζάκι με γραβάτα και μπλε παντελόνι περίπου στις 11 π.μ. τοπική ώρα το Σάββατο, 15 Μαρτίου, σύμφωνα με τη θυγατρική της CBS 4WWL . Έφερε φορητό ενισχυτή και μικρόφωνο και σύντομα τον συνόδευσε το συγκρότημα των χάλκινων πνευστών The Soul Rebels – το οποίο συνόδευσε πρόσφατα τον Kendrick Lamar στο ημίχρονο του Super Bowl.
Στη συνέχεια, ο Sheeran συνέχισε να τραγουδά το νέο του σινγκλ “Azizam” στους ανυποψίαστους περαστικούς στο δρόμο.
Ο τραγουδιστής είπε στο πλήθος ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ερμήνευσε το τραγούδι ζωντανά, σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Nola.com.
«Θα γυρίσουμε ένα τραγούδι εδώ και μετά θα κάνουμε μια παρέλαση και θα παίξουμε μερικά τραγούδια, αν θέλετε να έρθετε μαζί μας», ανακοίνωσε ο Sheeran στο πλήθος που παρευρισκόταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
«Έχω ένα νέο τραγούδι που έρχεται σε μερικές εβδομάδες που κανείς δεν έχει ακούσει. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που παίζεται ζωντανά. Θα το παίξουμε μια φορά τώρα και μετά θα παίξουμε μερικά τραγούδια που ξέρετε και θα ξαναπαίξω αυτό το τραγούδι», συνέχισε.
Ο Sheeran μοιράστηκε ένα βίντεο της παράστασης στο Instagram να τραγουδά σε έναν στενό δρόμο της πόλης ανάμεσα σε ένα πλήθος που ολοένα και αυξανόταν.
“Παίζω λίγη νέα μουσική σήμερα στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης με τους @thesoulrebels , χάρη σε όλους όσους βρέθηκαν!” Ο Sheeran έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Το βίντεο γρήγορα έγινε viral.
Ed in New Orleans today 🩷🔊 pic.twitter.com/x4BZAvpjH0
— Ed Sheeran HQ (@edsheeran) March 15, 2025
Photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Μια εξόφθαλμη αλήθεια» που παραδέχονται πλέον οι Ευρωπαίοι ποδηγέτες του Ζελένσκι
- Νέες συνομιλίες απόψε στο Βερολίνο για το Ουκρανικό
- Ζαχάροβα κατά Δύσης για τις δολοφονίες Ρώσων δημοσιογράφων στην Ουκρανία
- Νέο κύμα διαδηλώσεων και στη Ρουμανία κατά της διαφθοράς
- ΕΒΕΠ: Η αγορά πλήττεται από τις κινητοποιήσεις των αγροτών
- Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού σε Mυρτώο και κεντρικό Αιγαίο
- Ιράν, Κίνα, Β. Κορέα και τώρα Ινδία! Ιστορική συμφωνία με Πούτιν για ανάπτυξη στρατευμάτων
- Eurovision 2026: Ποιές χώρες επιστρέφουν και ποιές θα μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό
- Οδησσός: Επίθεση ρωσικών drones τους… χάλασε το γεύμα σε εστιατόριο, vid
- Τραμπ για Ουκρανούς: «Δεν αρχίζεις έναν πόλεμο με κάποιον 20 φορές μεγαλύτερό σου, ελπίζοντας πως θα σου δώσουν κάποιους πυραύλους»









