Στη δενδροφύτευση 1.500 νέων δέντρων στο περιαστικό δάσος της Τούμπας, με τη συμμετοχή πλήθους εθελοντών όλων των ηλικιών, προχώρησε ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη δράση του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε», το δημοτικό συμβούλιο νέων Θεσσαλονίκης και τη διεύθυνση αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο δήμαρχος υποσχέθηκε πως η προσπάθεια για πρασίνισμα της Θεσσαλονίκης θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα τονίζοντας πως «κάθε δέντρο είναι ένα βήμα προς το μέλλον που αξίζουμε. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας πιο πράσινη, πιο βιώσιμη, πιο όμορφη».
Από τα 13.000 νέα δέντρα, τα περίπου 8.000 φυτεύτηκαν σε πεζοδρόμια και πάρκα της πόλης και τα υπόλοιπα 5.000 στο περιαστικό δάσος.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τα φαινόμενα… απατούν! Viral βίντεο το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο (Vid)
- Επιτήδειοι «άρπαξαν» πάνω από 600.000 ευρώ από τηλεφωνικές απάτες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
- Ο Βανς καταγγέλλει ανάμειξη των Βρυξελλών στις ουγγρικές εκλογές εναντίον του Όρμπαν
- Συνεχίζονται οι προσπάθειες μεσολάβησης μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν, σύμφωνα με πακιστανικές πηγές
- Κυρανάκης για θανατηφόρα τροχαία: «Μία τόσο μεγάλη μείωση, δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της χώρας»
- Το Ισραήλ βομβάρδισε γέφυρες και σιδηροδρόμους στο Ιράν, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαβιβάστηκε στη Βουλή η αίτηση άρσης ασυλίας των βουλευτών Τ. Χατζηβασιλείου και Χ. Αθανασίου
- ΕΦΕΤ: Χρήσιμες συμβουλές στους πολίτες για τα κρέατα και αυγά την περίοδο των γιορτών
- Το Ιράν απειλεί να βυθίσει όλη την περιοχή στο σκοτάδι αν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου
- ΥΠΕΝ: Συσκέψεις για την ασφάλεια ενεργειακού εφοδιασμού και την ηλεκτροδότηση ενόψει Πάσχα









