Ο Charles Mather Jr, 37 ετών, ήταν ένας από τους τρεις ανθρώπους που επέβαιναν σε ένα αεροπλάνο που συνετρίβη ενώ πετούσε πάνω από μια κακοτράχαλη περιοχή στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ στις 7 Ιουλίου πέρυσι. Πετούσε πίσω στο αεροδρόμιο Ράδερφορντ από την κομητεία Τζόνσον του Τενεσί, όπου ήταν προγραμματισμένο να διευθύνει μια συνεδρία διδασκαλίας αλεξίπτωτου .
Όμως το αεροπλάνο συνετρίβη στο έδαφος υπό κακές καιρικές συνθήκες λιγότερο από 30 λεπτά μετά την απογείωση, σκοτώνοντας τον Τσαρλς, μαζί με τον πιλότο Άνταμ Πλάμερ και τον συνάδελφό του εκπαιδευτή αλεξίπτωτου Σκοτ Τζορτζ.
Η μητέρα του, Sharon Vasey, 69 ετών, είπε ότι ο γιος της έκανε πολλά χρόνια εκπαίδευσης για να ζήσει το όνειρό του να γίνει εκπαιδευτής αλεξίπτωτου – γι’ αυτό ένιωθε ότι θα έπρεπε να του δώσει μια αποστολή που θα τιμούσε πραγματικά τη μνήμη του. Πέταξε η ίδια με αλεξίπτωτο, σκορπώντας τις στάχτες του κατά τη διάρκεια του άλματος στις 11 Αυγούστου.
Η Σάρον, από το Λέστερ, είπε: «Ανέβηκα 14.000 πόδια στον αέρα εκείνη την ημέρα, δεν φοβήθηκα – ήθελα να το κάνω αυτό για τον γιο μου. Τι καλύτερο για μια μητέρα να πηδήξει από ένα αεροπλάνο και να απλώσει τις στάχτες του γιου της.
“Ήταν μια καταπληκτική μέρα, υπήρχαν 300 αλεξιπτωτιστές και κάθε ένας από αυτούς ήρθε κοντά μου λέγοντάς μου πόσο αγαπούσαν τον γιο μου. Ο γιος μου δημιουργούσε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα στους ανθρώπους, ήταν συντριπτικό και με γέμισε συναισθήματα.”
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η ιστορία του… «Last Christmas» των Wham της επιτυχίας των Χριστουγέννων
- Ποιά είναι η… «Σομαλιλάνδη» που αναγνώρισε το Ισραήλ – Δεν έχει αναγνωριστεί από κανένα άλλο κράτος
- Επίθεση με μαχαίρι και χλωρίνη σε εργοστάσιο στην Ιαπωνία – 15 τραυματίες, vid
- Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Πατησίων λόγω εντοπισμού ύποπτου αντικειμένου
- Το είδαμε κι αυτό! «Βαρόνοι» των ναρκωτικών το παίζουν «αγιοβασίληδες» μοιράζοντας δώρα, vid
- Εκατοντάδες άνθρωποι με χριστουγεννιάτικες στολές συμμετείχαν σε αγώνα κολύμβησης στη Βαρκελώνη, vid
- Συρία: Αυτή είναι η οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο τέμενος
- Αγία Πετρούπολη: Απίστευτες εικόνες με χριστουγεννιάτικο δέντρο εν μέσω κακοκαιρίας, vid
- Κίεβο: Συνάντηση Ζελένσκι -Τραμπ την Κυριακή στην Φλόριντα
- Στο «κόκκινο» δουλεύει η ρωσική αμυντική βιομηχανία – Καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις Πούτιν, vid
Κύρια Θέματα









