Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε σήμερα ότι δεν έγιναν επιπρόσθετες επικοινωνίες μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, οι οποίες θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν σε μία απάντηση με πολύ νόημα.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ερωτήθηκε από δημοσιογράφους αν έγιναν επιπρόσθετες επικοινωνίες, πέραν του τηλεφωνήματος της 12ης Φεβρουαρίου.
Ο Τραμπ δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι είχε μιλήσει με τον Πούτιν σε “αρκετές περιπτώσεις”.
Αναφορικά, με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, από το Κρεμλίνο ειπώθηκε πως εμφανίστηκε απρόθυμος να αποδεχτεί την πραγματικότητα στο πεδίο της μάχης, η οποία έχει αλλάξει από το 2022, όταν είχε σχεδόν επιτευχθεί μία συμφωνία ειρήνης.
Σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Ζελένσκι ότι δεν θα παραδώσει οποιαδήποτε ουκρανική περιοχή στη Ρωσία, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η κατάσταση στο έδαφος έχει αλλάξει από την περίοδο των συμφωνιών της Κωνσταντινούπολης που απέτυχαν.
“Μόνο ένας τυφλός μπορεί να μην το βλέπει αυτό”, είπε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ.
Οι ρωσικές απαντήσεις ήταν, αν μη τι άλλο, ξεκάθαρες.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επική βουτιά…Γυναίκα ανέβηκε σε μια ανθισμένη κερασιά για φωτογραφία! ΒΙΝΤΕΟ
- Αμερικανοί και Τούρκοι τουρίστες: Γιατί επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη – Τι δαπανούν
- Σε ΦΕΚ οι συνδεδεμένες ενισχύσεις σε μαλακό/σκληρό σιτάρι και κριθάρι – Δείτε τα ποσά
- Κρίσιμη στρατιωτική σύσκεψη στη Βρετανία για τα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ “παραληρεί”, σύμφωνα με τον ιρανικό στρατό στις απειλές του Αμερικανού προέδρου
- Ενθαρρυντικά νέα για το 2χρονο κοριτσάκι που το δάγκωσε σκύλος
- Επιστρέφονται πινακίδες, άδειες οδήγησης και άδειες κυκλοφορίας από τη Δημ. Αστυνομία Θεσσαλονίκης λόγω Πάσχα
- Ο Πούτιν «πίνει» στην υγειά τους – Απίστευτα έσοδα για την Ρωσία λόγω του αποκλεισμού του Ορμούζ
- Ινδία: 9 αστυνομικοί καταδικάστηκαν σε θάνατο – Σκότωσαν στο ξύλο πατέρα και γιο…λόγω μη τήρησης της καραντίνας!
- Ανησυχία για τις φώκιες-δολοφόνους που τρώνε δελφίνια – Μήπως οι άνθρωποι είναι οι επόμενοι;









