Το Κρεμλίνο εκτίμησε ότι η ριζική αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ υπό τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με το όραμα της Ρωσίας.
“Η νέα κυβέρνηση αλλάζει γρήγορα όλες τις διατάξεις της εξωτερικής πολιτικής. Αυτό ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με το όραμά μας”, σχολίασε ο Ντμίτρι Πεσκόφ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη ρωσική κρατική τηλεόραση και η οποία μαγνητοσκοπήθηκε την Τετάρτη.
“Μένει να διανύσουμε ακόμη πολύ δρόμο διότι το σύνολο των διμερών σχέσεων έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα. Αλλά αν η πολιτική βούληση των δύο ηγετών, του προέδρου Πούτιν και του προέδρου Τραμπ, διατηρηθεί, ο δρόμος αυτός θα μπορέσει να είναι αρκετά γρήγορος και να στεφθεί με επιτυχία”, πρόσθεσε ο Πεσκόφ.
(με πληροφορίες απο΄ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA-SPUTNIK POOL)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ρωσικές δυνάμεις αναφέρουν πως διατηρούν υπό πλήρη έλεγχό την πόλη Κουπιάνσκ
- Δεν μπορεί να αγνοούνται αυτές οι φωνές στην Ευρώπη και να ακούγονται μόνο όσες θέλουν πόλεμο
- Στα “λευκά” η Νέα Υόρκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Σπάνιες εικόνες με το Central Park καλυμμένο με χιόνι
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Το τέλος των τριών ευρώ, δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών
- “Stranger Things”: Τα πιο σκοτεινά μυστικά του Χόκινς στο νέο τρέιλερ- “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
- Τρίνινταντ και Τομπάγκο: Άδεια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια της χώρας
- Ρεκόρ βροχοπτώσεων «ζωντάνεψε» μια εξαφανισμένη λίμνη στην Κοιλάδα του Θανάτου – Δείτε εικόνα
- Νέα δημοσκόπηση: Διατηρεί σταθερά την διαφορά από το δεύτερο κόμμα η ΝΔ
- ΗΠΑ: Απετράπη βομβιστική επίθεση με προγραμματισμένη αφετηρία την παραμονή Πρωτοχρονιάς









