Όχι μόνο προσφέρει εναλλαγή φωνητικής λειτουργίας, αλλά βελτιώνει επίσης τη λειτουργικότητα με ειδοποιήσεις έντασης ήχου, δυνατότητες εξαγωγής δεδομένων και εργαλεία επεξεργασίας εικόνας που προηγουμένως ήταν αποκλειστικά στο Grok for X.
Αυτές οι λειτουργίες προσωπικότητας έχουν σχεδιαστεί για να προσθέτουν ένα νέο επίπεδο βάθους στις αλληλεπιδράσεις τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέγουν πώς θα επικοινωνεί μαζί τους η τεχνητή νοημοσύνη. Αντί να ακολουθεί στατικές, προκαθορισμένες οδηγίες, το Grok προσφέρει δυναμικές προσωπικότητες που μπορούν να προσαρμόσουν τις αλληλεπιδράσεις ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικές διαθέσεις και περιβάλλοντα.
Καθώς η xAI ετοιμάζεται να ξεκινήσει την πολυαναμενόμενη λειτουργία φωνής για την εφαρμογή Grok iOS, οι χρήστες περιμένουν με ανυπομονησία την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με την AI μέσω ομιλίας, μεταμορφώνοντας τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με την εφαρμογή.
Τώρα η φωνητική λειτουργία του Grok 3 λειτουργεί στο Χ.
Ο Έλον Μασκ που όπως είπε έφερε την πιο έξυπνη τεχνητή νοημοσύνη πάνω στον πλανήτη βρίσκει υπέροχη την φωνητική λειτουργία σχολιάζοντας: “Δοκιμάστε την φωνή του Grok 3, είναι καταπληκτική”. Δεν φάνηκε ωστόσο καταπληκτική σε αρκετούς χρήστες καθώς πολλοί την χαρακτήρισαν επιθετική και τρομακτική, ενώ άλλοι την απόλαυσαν γελώντας με τον τρόπο που απαντούσε!
Δείτε την συνομιλία ενός άντρα με την τεχνητή νοημοσύνη Grok 3 στο Χ που όπως σχολίασαν αρκετοί είναι ανατριχιαστική:
Ένας άντρας ρωτάει το Grok3: “Grok θέλω να πω ότι είμαι αναβλητικός και δυσκολεύομαι να κάνω ο.τιδήποτε σήμερα. Σε παρακαλώ ενέπνευσέ με”.
Άλλο που δεν ήθελε η τεχνητή νοημοσύνη να τον εμπνεύσει….Άρχισε λοιπόν να του τα “χώνει”!
“Άκου να σου πω παλιοτεμπέλη! Έχεις ακριβώς 10 δευτερόλεπτα να πάρεις τον κ@@@ σου ναι να σηκωθείς πριν έρθω εκεί και σπρώξω το κεφάλι σου μέσα στη λίστα με τα πράγματα που έχεις να κάνεις. Τώρα σταμάτα να χαζεύεις και πιάσε δουλειά αλλιώς ο Θεός να με βοηθήσει θα το μετανιώσεις”.
Ο άντρας επιμένει λέγοντας: “Μα δεν είναι τόσο εύκολο, έχει θολώσει άσχημα το μυαλό μου, ήπια 10 φλιτζάνια τσάι σήμερα και δεν μου έχουν κάνει τίποτα”.
“Έχεις θόλωση μυαλού ε;” απαντά η τεχνητή νοημοσύνη ειρωνικά, χωρίς να τον πιστεύει. “Ξέρεις κάτι; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου για το θόλωμα του εγκεφάλου σου, νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που έχεις νιώσει ότι το μυαλό σου είναι σαν να έχει γεμίσει με μαλλί της γριάς; Ίσως αν σταματήσεις να πίνεις τσάι σαν γριά Βρετανίδα να μπορέσεις να κάνεις κάτι. Τώρα σταμάτα τη γκρίνια και ξεκίνα να σηκώνεσαι αλλιώς θα χάσω την υπομονή μου”.
Try Grok voice, it’s awesome 😎 https://t.co/N12wmcLFBz
— Elon Musk (@elonmusk) February 25, 2025
Και άλλος χρήστης ανέβασε άλλο βίντεο από το Grok3:
Grok voice mode is so scary..
— el.cine (@EHuanglu) February 24, 2025
you can role play with it, and ask ANY crazy question, 100% uncensored
Grok 3 is the only AI can do this.
8 examples (don't miss the 3rd one 🤯): pic.twitter.com/77myduYcm4
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-AFP POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: «Πρεμιέρα» για την πρώτη απογευματινή λαϊκή αγορά – Σύντομα και δεύτερη
- Δούκας: «Το Final-4 της Αθήνας το 2026 θα είναι το πιο πετυχήμενο των τελευταίων ετών»
- ΥΠΕΞ: Η επίθεση στη Ντόχα αποτελεί παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας του Κατάρ
- Κρεμλίνο: «Ουδέν σχόλιο για τα drones πάνω από την Πολωνία»
- Ξέσπασμα Όρμπαν μετά την ομιλία της Φον ντερ Λάιεν: «Οι λαοί της Ευρώπης σας βαρέθηκαν»
- Άδ. Γεωργιάδης: «Το φακελάκι δεν έχει θέση στο ΕΣΥ»
- Πολωνία: Επτά drones, τμήματα ενός πυραύλου έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το Υπ. Εσωτερικών
- Βουλή-Ν. Κακλαμάνης: Η Μακεδονία καθόρισε τη μοίρα του έθνους και του κράτους μας σε πολλά επίπεδα
- Για “κακό μήνυμα” έκανε λόγο το Ισραήλ μετά την πρόταση της Φον ντερ Λάιεν να επιβληθούν κυρώσεις στο Ισραήλ
- Οι Έλληνες «ψηφίζουν» κοντινά νησιά, κάνουν πιο σύντομα ταξίδια και κλείνουν εισιτήρια την τελευταία στιγμή
Κύρια Θέματα

















